silcos Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 @Dominicue - n-am glumit cu originali, intrebam insa. Inteleg ca nu se mai fabrica, insa mi se pare de porc sa ceara 50 de ron pe o pocnitoare. Dar asta e, nu e prost cine cere.Din dezmembrari as risca mai curand. Evident ca nu luate de la colt, poate gasesc la vreun user mai serios. Nu mi-am luat teapa pe forum pana acum.Legat de racire activa, am luat de la tme un ventilator mic, de 40 mm caare la 12 v are doar vre 17 db. La 9 v avea se aude de la juma de metru. Merge dus in jos pana la 4.5v, cred ca scade si zgomotul. Iar cu zgomotul electric, ma gandesc ca in traf separat poate fi bagat in carcasa, am unul de pcb ce ar putea fi folosit.In final, important e sa incerci. Altfel, daca o sa caut perfectiunea stand pe margine, nici o sansa. P.s. acum n-am niciun amplificator, deci orice ar fi mai bine decat nimic.@Maxente - vazusem subiectul, nu stiam insa cum sa mai dau de el. E o idee foarte buna, mai studiez cum s-ar lega in amp. De bricolat -adica de lipit piese dupa schema, pot. Daca nu, s-or gasi altii mai priceputi.Multumesc tuturor de raspunsuri. Ultima intrebarea ar fi ce ziceti de pret. Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) Pentru alimentarea coolerului poti folosi un incarcator de telefon (din cele cu sursa in comutatie). Eu asa am si n-am zgomot deloc, poate sa lipesc urechea de amplif, sa aud coolerul. La volum maxim nu se simte nici o interferenta, se aude doar un usor fasait (clasic) al etajelor finale impinse la maxim. Pretul nu e rau, dar nici foarte bun...daca iti dorestui ampliful respectiv, platesti si gata. Editat Martie 8, 2016 de marius75 Link spre comentariu
Vizitator AkaiAA Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Ati omis Akai modelel ani 76-79, eu spun ca erau top 3 lejer.... Link spre comentariu
elektronu85 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Pentru mine Sansui AU-X 711 sau fratele mai mare AU-X 911 sunt cam pe primul loc in ceea ce priveste amplificatoarele de casa...In fine, cate capete atatea pareri... Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Amplificatoarele cu adevarat bune se gasesc rar la vanzare in RO, poate sa treaca anul pana apare unul la vanzare. De pilda Sansui AU X 711 a fost doar unul la vanzare anul trecut (prin vara) cu 1.400 de lei (apare in arhiva Ok..zii). Printre amplifurile bunicele care se gasesc mai des la vanzare, este Yamaha a x 900. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Un AU-X 701 detin si eu, din pacate incomplet, in sensul ca imi lipseste PCB-ul etajului final. Mai am pe undeva toate componentele de pe placa etajului final, inclusiv cele doua PCB-uri mici, nu m-am indurat sa macelaresc amplificatorul, in speranta ca intr-o zi voi face un nou cablaj si voi restaura amplificatorul. Din pacate ziua aceea inca nu a venit! Scuze de off-topic! Editat Martie 24, 2016 de elektronu85 Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Au fost multe amplifuri vintage bunisoare la vanzare in Ro, din pacate mai toate in gama de pret [cerut] 1500-2500 lei. Poate unele se mai puteau negocia putin... Toate mult peste Sansui 911 si celelalte mentionate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum