Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere amplificator: Onkyo Integra vs. Sansui vs. altele

Vizitator Gnraloo

Postări Recomandate

Vizitator Gnraloo

Salutare,Sunt pe cale sa imi iau un amplificator si as avea cateva variante:1. Onkyo Integra 84502. SANSUI AU-X517R3. Kenwood KA-5040R4. Sony TA-F 470Ma intereseaza calitatea constructiei si a pieselor (fiabilitate), calitate sunet, usurinta remedierii unei eventuale probleme (fara piese care nu se mai gasesc sau sunt excesiv de scumpe).Cateva opinii legate de modelele mai sus mentionate mi-ar fi utile.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Exact in ordinea notata de tine asi alege si eu.. Ai omis in cautarea ta Yamaha, Harman Kardon etc . si ei fac amplificatoare cu piese de calitate care suna foarte bine.Ar fi o idee buna sa renunti la Sony.. sau daca vrei sony sa cauti ceva cu ES la sfarsit, ex: 570, 590,670,690,770ES.....

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ca orice firmă comercială, Sony are cîteva produse de vîrf, mai corect spus bune (capetele de serie) şi o mulţime de înlocuitori ptr ele, următoarele din fiecare gamă lansată în timp, pînă la cele mai de jos. Astea sînt baza vînzărilor, modelele ieftine. Cît ai dat pe jucărie nu contează prea mult în ecuaţia asta.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Onkyo A15 ar fi de evitat pentru ca echipat cu STK463 pe final si daca crapa e cam nasol.Sau daca iti place modelul in cauza macar ia calcul aspectul si eventual posibilitatea inlocuirii etajului final cu altceva.P.S . din ce imi aduc aminte etajele echipate cu STK-uri functioneaza destul de calde as spune chiar fierbinti

Link spre comentariu
Vizitator claudyubz

Salut,

Se merita sa cumpar un amplificator Onkyo Integra 8450 cu 400 lei? as vrea sa-l folosesc pe niste boxe Eltax Concept 600 de 4 ohm.

Link spre comentariu

Onkyo A15 ar fi de evitat pentru ca echipat cu STK463 pe final si daca crapa e cam nasol.Sau daca iti place modelul in cauza macar ia calcul aspectul si eventual posibilitatea inlocuirii etajului final cu altceva.P.S . din ce imi aduc aminte etajele echipate cu STK-uri functioneaza destul de calde as spune chiar fierbinti

Multumesc mult. Am vazut ca stk463 s-ar mai gasi miva... adel... la preturi de pana in 50 de ron (adel...). Sa nu ma astept la original nou, asa e?Pe de alta parte, daca ar crapa, oi gasi eu prin dezmembrari unul. Iar daca este cazul, as putea bricola o racire activa.Altfel, ati ascultat aparatul in discutie? Cum vi s-a parut (in special daca vi s-a parut ca lipseste ceva)?
Link spre comentariu

Nu am ascultat aparatul in discutie .Am ascultat alte aparate echipate cu STK463 si sunau surprinzator de bine insa.....in acceptiunea mea le trageau in jos functionarea fierbinte ,iar racirea activa pt mine nu reprezinta decat o sursa de zgomot ( acustica si electrica ) in plus.P.S. cred ca ai glumit sperand ca vei gasi la 50 ron STK original, iar pe de alta parte sa umbli dupa STK-uri din dezmembrari cum vei sti ca sunt bune???In sfarsit.....fiecare face ce vrea pe/cu banii sai.

Link spre comentariu

Salut,

Se merita sa cumpar un amplificator Onkyo Integra 8450 cu 400 lei? as vrea sa-l folosesc pe niste boxe Eltax Concept 600 de 4 ohm.

Nu stiu exact cum se descurca A 8450 in 4 ohmi. Mai bine mai pui 50 de lei si te indrepti spre integra A 8700, din cate am inteles are transformatorul stabil si in 2 ohmi, in plus are 8 finali, deci va rezista mai bine pe 4 ohmi, iar surplusul de putere il va ajuta sa conduca boxele fara a ajunge cu volumul la maxim.  Este doar un sfat, alegerea iti apartine...

Editat de marius75
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări