profesorul01 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 SALUTARE, Am de ceva vreme o problema legata de camera WEB incorporata de la laptop LENOVO G580. Laptopul NU avea instalat OS si am CUMPARAT W8.O MARE PROSTIE SI UN MARE RAHAT pt MINE . NU vreau sa intru in detalii pt ca NU asta este subiectul problemei mele. - Am CUMPARAT si Instalat W7 si atunci cand am intrat pe SKYPE sa vorbesc cu un amic stiind ca ma pot vedea cu el am apelat "Video Call" .NIMIC si imi spunea ca nu a gasit camera. - NU stiu daca a functionat camera cu W8 pt ca NU am probat ; - am incercat tot ce am stiu si am mai citit pe net dar NIMIC ; Daca cineva ma poate indruma de unde sa incep cu "sapaturile" ar fi grozav !. MULTUMIRI anticipate. MARIUS Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 incepeti cu o vizionare in DEVICE MANAGER. vedeti daca aveti vreun conflict acolo(semn galben de exclamare) si daca camera apare acolo.driverul pentru webcam este instalat? Link spre comentariu
Dell vostro Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Descarca de aici: http://support.lenovo.com/en_US/researc ... D=HT073548 Selecteaza din acea rubrica Camera and Card Reader si Operating System( windows 7 ). Link spre comentariu
profesorul01 Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Descarca de aici:http://support.lenovo.com/en_US/researc ... D=HT073548Selecteaza din acea rubrica Camera and Card Reader si Operating System( windows 7 ).MULTUMESC , Am instalat cum ai spus si primesc mesajul asta:- am incercat de 2 ori cu comanda RUN as Admin!.- ce poate fi? Link spre comentariu
Dell vostro Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Apasa Fn+Esc,vezi ce spune despre camera. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 NU SE INTAMPLA NIMIC !!!. Doar se Aprinde pt 2 SEC CAMERA . :cry: E normal?.....ce ar trebui sa se intample? . MARIUS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum