Vizitator netrox Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 conteaza unde pozitionez portul bass reflex ? vreausa il pun pe panoul frontal ... am facut o poza cam cum as vrea sa pozitionez .. este ok ? deasupra vor fi puse tweeterele Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Este bine Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 pozitionarea este excelenta dar nu e cam mare tubul :rolleyes: pt difu ala iti trebuie ceva mai mic.....trebuie calculat asa e mai bine...Succes la Constructie :smt006 Link spre comentariu
Vizitator netrox Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 deja cam tarziu ... e facuta treaba e putin cam mare, dupa ce am taiat am realizat ... oricum nu suna rau .. :rock: Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 intrebare : Cum e mai bine sa fie pozitionat portul bass reflex, in fata (pe acelasi panou cu diful) sau in spate (pe panoul opus)? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 Ar fi bine sa-l pui in fata...are un aspect mai estetic ;)Dar nu prea conteaza...atat timp cat nu vezi difuzorul prin el... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum