xragon Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 am cumparat si eu un router , vreau sa imi mearga laptopul pe wireless , si nu am stiu cum sa il instalez , asa ca l-am chemat pe un prieten si l-a facut dar nu pentru wireless, si am realizat ca nu am instalat driverele , leam instalat si a mers , a doua zi nu am mai mers deloc , habar nu am de ce ... asa ca am dat un reset la router , am tinut apasat ~8sec. cum scrie in manual , lam instalat din nou , dar acum am o problema nu merge wirelessul , problema ? ( apropo mie imi arata ca este activat wirelessul , dau connect si mi se conecteaza, intru pe browser si imi spune " browser didn't work" , de ce ?? Link spre comentariu
xragon Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 scuze acest topic este facut din greseala ,rog adminii sa il sterga , doar copia ! Link spre comentariu
Vizitator ics_igrec_zet Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Ce router ai cumparat? si cine e ISP-ul tau? Ai PPPOE? da mai multe detalii, si daca nu merge wireless, merge doar cand esti cuplat cu utp? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum