Vizitator berny Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 sall! am de legat cateva circuite cu leduri au redresorul si au punte separata pentru elesi fiecare circuit de leduri are 5 m liniari. vreau si eu sa stiu cate pot lega la un redresor, daca acesta este de 8,5A, la 12v si are 100W Link spre comentariu
Vizitator berny Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 si la punte am la un capat doua fire, unul rosu, celalalt gri, iar pe la mijloc sunt doua fire galben-verde, iar dupa ele mai sunt doua mai subtirele negre Link spre comentariu
Vizitator berny Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 si as vrea sa stiu daca leg firele mai groase de culori diferite de la redresor, iar la celalalt capat, masor polaritatea si le leg la leduri Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Serios, nu am inteles nimic din ce vrei sa spui.Si as vrea sa te ajut, dar fii mai consecvent in exprimare. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Eram in trecere , am vazut ca ai salutat frumos , si ma gandeam sa intru pe-acilea sa te salut si eu , deci: Salut !!!! Nu mai pune asemenea titluri unui topic ca risti sa fie sters intregul topic si mai primesti si avertizare Ontopic: Despre ce se vorbeste aici? L.E. : acu vad ca ai vrea sa legi un carnat de LED-uri la un redrezior care debiteaza 8,5A .. Ideal ar fi ca sa cunosti consumul LED-urilor , , ma rog , al unui metru de LED-uri ca sa poti sti cum se incadreaza in cei 8,5A.. deci , consumul LED-urilor sa nu fie mai mare de 8,5A .. Link spre comentariu
salsa Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 In primul rand sa incercam sa lamurim termenii."Circuit de 5 m cu LED-uri" imi sugereaza banda led, care se alimenteaza la 12Vcc, NU mai mult. Ideal ar fi 11,5-11,8V."Redresor" imi sugereaza redresor auto, impropriu pentru alimentarea ledurilor.Daca ai redresor inseamna ca ai si baterie auto. Poti masura consumul unei role de banda alimentand-o la bateria masinii (cu motorul oprit!). Am inteles ca detii un aparat de masura.Asteptam raspuns si continuam... Link spre comentariu
Vizitator berny Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 ledurile vin puse la o benzinarie, pe tavan de jur imprejureu am redresori la ele care am specificat mai sus, iar puntea redresoare este total separat este doar o placuta si nu stiu pe care parte se alimenteaza de la transformator si care parte se leaga la ledurisi peleduri nu scrie consumul. si nu stiu cum sa masor sa vad cate benzi a cate 5 metrii liniari pot lega la un transformator Link spre comentariu
iuli09 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 fa cumva rost de bani si angajaza doi oameni : un electrician sa-ti monteze ledurile si un profesor de limba romana sa te invete sa vorbesti limba tarii in care traiesti . Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 fa cumva rost de bani si angajaza doi oameni : un electrician sa-ti monteze ledurile si un profesor de limba romana sa te invete sa vorbesti limba tarii in care traiesti . Buna replica.Ardelean get-beget, scurt si la obiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum