Vizitator victrola Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Buna ziuaLucrez la reconditionarea unui difuzor tip horn Cleartron C.T. ,am niste neclaritati in legatura cu functionarea acestuia deoarece nu gasesc mai nimic legat de acest model.Exista o parghie care se roteste cam 90 de grade dar nu actioneaza nici o alta piesa stie cineva ce rol are?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Cred ca acea parghie actiona asupra electromagnetulu apropiindu-l sau departandu-l de membrana pentru maximum de sensibilitate si eliminarea distorsiunilor.Asta presupune ca mai era o piesa intermediara ca o cama acolo.Sau era un fel de sunt magnetic tot in acest scop. Link spre comentariu
Vizitator victrola Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Multumesc,Nu stiu daca lipseste ceva ,e posibil macar daca as gasi o schema de constructie de la o goarna asemanatoare.Am vazut ca majoritatea au acea parghie dar nu imi dau seama cum lucreaza.Am gasit pe un forum ca ar regla debitul de aer care iese prin palnie dar nu obtureaza nici o gaura. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Pai ,,debitul de aer ,, de care vorbiti depinde clar de intrefierul dintre electromagnet si membrana. Daca e reglat corect, se va obtine cea mai buna presiune acustica.Deci acea parghie trebuie sa actioneze intr-un fel asupra electromagnetului.Cum am spus mai sus, ori misca pe verticala placa electromagnetului, ori actioneaza ca sunt magnetic, micsorand sau marind fluxul magnetic ce actioneaza membrana.Inclin sa cred ca ea e un sunt magnetic din pozele dvs. Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Pai ,,debitul de aer ,, de care vorbiti depinde clar de intrefierul dintre electromagnet si membrana. Daca e reglat corect, se va obtine cea mai buna presiune acustica.Deci acea parghie trebuie sa actioneze intr-un fel asupra electromagnetului.Cum am spus mai sus, ori misca pe verticala placa electromagnetului, ori actioneaza ca sunt magnetic, micsorand sau marind fluxul magnetic ce actioneaza membrana.Inclin sa cred ca ea e un sunt magnetic din pozele dvs.Am si eu ceva similar (http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=1082) la care procedura este aceeasi... ansamblul de bobine si magneti se apropie de membrana cu ajutorul unui filet foarte fin... In cazul Dvs. este vorba de un plan inclinat, o spira de surub, judecand dupa urma lasata pe piesa de bronz...Este o piesa care merita toata atentia ... Link spre comentariu
Vizitator victrola Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Multumesc frumos domnule Visky ,intradevar m-am uitat si asa este.Felicitari pentru proiectul Konteschweller,este extraordinar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum