petreelectronic Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Ce parere aveti despre condensatorii Samwha?.....pana acum am folosit numai Jamicon dar nu mai gasesc nicaieri.....cred ca am pusi de vreo patru ani fara probleme. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Am folosit si eu Samwha in sursa amplificatorului meu. Ii am de doi ani de zile si nu am avut probleme cu ei. Par a fi OK. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Pentrui cei la pret acceptabil samwha originali sunt super ok.Ani de zile luam de la metrafo numai samwh si niciodata nu am avut probleme cu ei. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 feriti-va de JAKEC... esr-ul lor este imens. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Ca orice produs actual, electroliticii fiind oricum cei mai proşti condensatori, indiferent ce firmă şi model sînt, ei trebuie testaţi înainte de folosire, chiar formataţi unii. Aceeaşi firmă poate produce loturi bune şi loturi proaste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum