Vizitator bbgnew Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Salutare tuturor, nu stiu daca am scris unde trebuie dar...Cine ma poate ajuta cu un emitator 88-108 , care sa acopere toate frecventele pe o raza de maxim 50m - 100m. Ma intereseaza sa emita pe toate frecventele.Adica indiferent de ce post ai asculta.. sa pot emite peste.Multumesc si astept un raspuns Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 deci...lol sau poti folosi asta Link spre comentariu
leo 17 Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 un emitator pt toate frecvente 88 _108 nu cred ca poti ,doar daca pui cate un emitator pt fiecare frecavnta 88,89 ,90 ,91mhz Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 ortodox nu poti, dar cu sweep extrem de rapid astfel ca urechea umana sa nu sesizeze, se poate. Oricum ai da-o, e ilegal iar eu nu stiu nici o schema de asa ceva. Link spre comentariu
soi Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Gasesti scheme la ANCOM !!! Link spre comentariu
Vizitator bbgnew Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 multumesc pentru raspunsuri.. mai cercetez Link spre comentariu
sebip Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Sa emita simultan pe toate frecventele ??? (cam asta au inteles majoritatea colegilor care au raspuns) Sau, sa poti seta orice frecventa de emisie in plaja respectiva ? Pentru ultima situatie se gasesc acele modulatoare FM cu frecventa reglabila ... eventual putin amplificata ...cred ca se poate "acoperi" un post de radio pe o distanta mica. Puterea de emisie trebuie sa se incadreze in anumite limite pentru a nu avea probleme cu legea ! Altfel, o simpla reclamatie de la cel cu frecventa perturbata (utilizatorul care nu mai poate asculta un post din cauza bruierii) si poti sa ai probleme. Link spre comentariu
Vizitator bbgnew Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 este vorba de emiterea pe toate frecventele pe o suprafata relativ mica 50 - 100 m.. tocmai pentru a nu "deranja" .Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
cristi_74 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Sigur vrea sa bruieze receptia radio a unui vecin mai meloman Link spre comentariu
Postări Recomandate