Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator 88-108 mhz

Vizitator bbgnew

Postări Recomandate

Vizitator bbgnew

Salutare tuturor, nu stiu daca am scris unde trebuie dar...Cine ma poate ajuta cu un emitator 88-108 , care sa acopere toate frecventele pe o raza de maxim 50m - 100m. Ma intereseaza sa emita pe toate frecventele.Adica indiferent de ce post ai asculta.. sa pot emite peste.Multumesc si astept un raspuns :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rx-Tx

1

• soi

1

• sebip

1

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Sa emita simultan pe toate frecventele ??? (cam asta au inteles majoritatea colegilor care au raspuns) Sau, sa poti seta orice frecventa de emisie in plaja respectiva ? Pentru ultima situatie se gasesc acele modulatoare FM cu frecventa reglabila ... eventual putin amplificata ...cred ca se poate "acoperi" un post de radio pe o distanta mica. Puterea de emisie trebuie sa se incadreze in anumite limite pentru a nu avea probleme cu legea ! Altfel, o simpla reclamatie de la cel cu frecventa perturbata (utilizatorul care nu mai poate asculta un post din cauza bruierii) si poti sa ai probleme.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări