Vizitator melcul-melc Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Salut tuturorDaca cineva s-a mai jucat cu asa ceva, ar fi bine venite sfaturile dumneavoastra.Telecomanda de pe masina s-a defectat, nu am stat sa vad ce pot sa fac, nu a mai functionat si am demontat-o.Acum pentru ca am la dispozitie aceasta telecomanda as vrea sa explorez un pic sa vad ce pot asimila de aici cu ajutorul dumneavoastra si am urmatoarele intrebari:1. Am una bucata HCS300, ce trebuie sa fac acum, trebuie scris un program anume dupa care trebuie programat HCS300 sau cum se programeaza acest circuit ? 2. Cum trebuie sa procedez cu decodorul, cum se programeaza ?3. Pe mine m-ar interesa un exemplu simplu de realizare telecomanda rolling code.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator melcul-melc Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Un exemplu simplu cum se lucreaza cu HCS300 poate cineva sa-l dea ?Multumesc foarte mult! Link spre comentariu
godFather89 Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Deci vrei sa deschizi masina cu HCS300? http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/21137f.pdf Link spre comentariu
mradu2005 Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 salve melcusorule ai rezolvat ceva cu telecomanda? ar trebui sa stam putin de vorba........ Link spre comentariu
vcdec Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Parca HCS512 hcs515 erau decodoarele, am lucrat acum vreo 7 ani cu ele, cred ca mai am cateva pe acasa... Link spre comentariu
Vizitator melcul-melc Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 @godFather89Multumesc mult pentru raspuns, mare lucru nu inteleg, caut un exemplu de programare, de aceea am intrebat daca se scrie vreun programel pentru HCS300 ceva similar pentrumicrocontrolere, dupa care se compileaza, asta nu stiu.@mradu2005Nu am rezolvat, fac sapaturi, trimit un mesaj pe privat.@vcdecDaca nu aveti nevoie de decodoare le cumpar eu si mi-ar prinde bine niste sfaturi. Link spre comentariu
vcdec Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Am gasit HCS301, HCS512 si HCS515, daca considerati a fi utile, dati-mi va rog un pm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum