Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Remote rolling code HCS300

Vizitator melcul-melc

Postări Recomandate

Vizitator melcul-melc

Salut tuturorDaca cineva s-a mai jucat cu asa ceva, ar fi bine venite sfaturile dumneavoastra.Telecomanda de pe masina s-a defectat, nu am stat sa vad ce pot sa fac, nu a mai functionat si am demontat-o.Acum pentru ca am la dispozitie aceasta telecomanda as vrea sa explorez un pic sa vad ce pot asimila de aici cu ajutorul dumneavoastra si am urmatoarele intrebari:1. Am una bucata HCS300, ce trebuie sa fac acum, trebuie scris un program anume dupa care trebuie programat HCS300 sau cum se programeaza acest circuit ? 2. Cum trebuie sa procedez cu decodorul, cum se programeaza ?3. Pe mine m-ar interesa un exemplu simplu de realizare telecomanda rolling code.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vcdec

2

• godFather89

1

• mradu2005

1

Top autori în acest subiect

Vizitator melcul-melc

@godFather89Multumesc mult pentru raspuns, mare lucru nu inteleg, caut un exemplu de programare, de aceea am intrebat daca se scrie vreun programel pentru HCS300 ceva similar pentrumicrocontrolere, dupa care se compileaza, asta nu stiu.@mradu2005Nu am rezolvat, fac sapaturi, trimit un mesaj pe privat.@vcdecDaca nu aveti nevoie de decodoare le cumpar eu si mi-ar prinde bine niste sfaturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări