radu022003 Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 dupa ce am vazut la proiectele de vacanta statia de lipit a domnului David George, cea cu afisaj electronic al temperaturii, m-am gandit sa fac si eu una ca tot n-aveam. Dupa examinarea schemei mi-am dat seama ca pretul unei astfel de statii se ridica la mai mult decat imi permiteam asa ca am renuntat la afisaj, care dupa mine era mai scump. asa ca am facut o alta schema a unui alt coleg de-al nostru (al forumului), XAN77, care mi-a inmanat si cablajul in eagle, m-am gandit (la indemnul d-lui David George) ca sa pun aici si aceasta varianta, poate intereseaza lumea si isi construieste cineva. Link spre comentariu
radu022003 Postat Septembrie 26, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2006 am vrut sa pun si cablajul dar nu stiu din ce motive nu am reusit... mai incerc, oricum este acolo si PM si ID de messenger (yahoo!) asa ca daca doriti neaparat il puteti cere. Statia foloseste ciocan de lipit de 24V, cu o putere de 48W, pe nume Pensol Iron, las numai numele ca imi e ca daca dau si un nume de magazin nu se vede. Ciocanul de lipit are o mufa cu 5 pini, ca cele audio, unde mufa tinuta cu cablul orizontal spre dreapta are de la stanga la dreapta pinii: 1-2 rezistenta ciocanului, pinul 3 neconectat, pinii 4-5 termocupla (pinul 5 -> pozitivul). mai multe ce sa va zic..... daca am omis ceva, spuneti. Link spre comentariu
wolf Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Off topic :axe: ...Schema nu este "creatia" lui XAN77 ... ci a mea :weedman: Link spre comentariu
radu022003 Postat Septembrie 27, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2006 scuze pt confuzie, eu o am de la dansul, n-am spus ca este creatia lui ;). Toata stima si onoarea pt realizarea schemei. Link spre comentariu
radu022003 Postat Septembrie 27, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2006 daca nu va deranjaza am sa pun si niste poze cu ce am facut si eu p-acasa Link spre comentariu
radu022003 Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 aveti aici si desenul de cablaj in eagle Link spre comentariu
pegas Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 cu respect, am si eu o intrebare: in schema, condensatoarele C1 si C2 nu ar trebui conectate invers? daca nu, de ce?cu stima :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 pegas: este corecta observatia taradu022003: de ce nu ai folosit o carcasa de sursa de calculator? aveai deja mufa aia de alimentare + racire de la ventilator Link spre comentariu
wolf Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 am si eu o intrebare: in schema, condensatoarele C1 si C2 nu ar trebui conectate invers? :prayer:...aceea este o neatentie a mea :axe: ( pt a pune schema cat mai repede pe forum ) ... ..aceea nu este pozitia corecta, ... ..sa mai discutat asta !!! si in alt topic !!!! :partyman: Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 radu, ai putea s? ne dai dimensiunile cutiei???am un letcon chinezesc pe care vreau s?-l folosesc cu o schem? weller de dimmer, ?i mi-e mai u?or s? am ni?te cote, fie ele ?i orientative, pentru pl?cile cutiei... Link spre comentariu
Vizitator yo4hsp Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Veniti la tata sa va dea statiii de lipit. Noi si cu garantie. DAr nu pe degeaba. www.virtua-electronic.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum