Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mixer cu zgomot de fond

vio_gl

Postări Recomandate

salutare de curand am achizitionat un mixer lem falcon digital mixer dar care are un zgomot de fond destul de deranjant.as vrea sa stiu daca a mai avut cineva astfel de problemem cu acest model si daca se poate cumva remedia aceasta neplacere

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• vio_gl

2

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Vizitator madaboss

salut . o problema cu zgomotul de fond am si eu , la care va cer sfatul .am un mixer cumparat kit AD-018 cu 4 intrari + 2 mic . bag microfonul in mixer si mixerul in statie si se aude perfect . am construit un montaj delay cu pt 2399 pe care l-am probat direct in statie , se aude perfect . problema acum incepe : cand am bagat semnalul delay-ului in mixer se aude un zgomot de fond puternic . ceva pareri ?

Link spre comentariu

Întîi trebuie aflate datele intrărilor şi ieşirilor acestor montaje şi aparate conectate între ele. Dacă vrei să le laşi în configuraţia descrisă, atunci trebuie mici modificări ptr a funcţiona permanent. Cea mai simplă ar fi cîte un semireglabil între ele, mai complicat ar fi să modifici amplificarea montajului care produce zgomotul de fond şi eventual să-i corectezi banda de frecvenţă.Oricum, nu ai descris cum se manifestă acel zgomot, e un brum sau fîsîit? Ori alte fenomene?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări