vio_gl Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 salutare de curand am achizitionat un mixer lem falcon digital mixer dar care are un zgomot de fond destul de deranjant.as vrea sa stiu daca a mai avut cineva astfel de problemem cu acest model si daca se poate cumva remedia aceasta neplacere Link spre comentariu
Vizitator madaboss Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 salut . o problema cu zgomotul de fond am si eu , la care va cer sfatul .am un mixer cumparat kit AD-018 cu 4 intrari + 2 mic . bag microfonul in mixer si mixerul in statie si se aude perfect . am construit un montaj delay cu pt 2399 pe care l-am probat direct in statie , se aude perfect . problema acum incepe : cand am bagat semnalul delay-ului in mixer se aude un zgomot de fond puternic . ceva pareri ? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Probabil e o neadaptare de impedanţă, sau de nivel al semnalului între ele. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 mixer lem falcon digital mixer dar care are un zgomot de fond destul de deranjantPrecizeaza conditiile in care a aparut aceasta problema. Link spre comentariu
Vizitator madaboss Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 ]Probabil e o neadaptare de impedanţă, sau de nivel al semnalului între ele.mersi pentru sfat . un remediu ar fi...? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Întîi trebuie aflate datele intrărilor şi ieşirilor acestor montaje şi aparate conectate între ele. Dacă vrei să le laşi în configuraţia descrisă, atunci trebuie mici modificări ptr a funcţiona permanent. Cea mai simplă ar fi cîte un semireglabil între ele, mai complicat ar fi să modifici amplificarea montajului care produce zgomotul de fond şi eventual să-i corectezi banda de frecvenţă.Oricum, nu ai descris cum se manifestă acel zgomot, e un brum sau fîsîit? Ori alte fenomene? Link spre comentariu
vio_gl Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 nu e brum e zgomot de fond am conectat pc la mixer si mixer la amplif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum