jonny_ryc Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 va salut! vreau sa stiu si eu daca cunoasteti o solutie ,pasta nu conteaza care se foloseste la lipirea smd-urilor pe placa fara a fi nevoie de folosirea letconului sau a suflantei , un fel de lipici cu proprietati electroconductoare! multumesc ! si un magazin daca cunoasteti! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Ala de reparat dezaburirea la masina dar e scump nu cred ca merita.De ce nu le lipesti normal? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Ala de reparat dezaburirea la masina dar e scump nu cred ca merita.De ce nu le lipesti normal?este un smd foarte mic, problema este ca nu pot lipi deoarece smd s-a ars si nici fludorul nu se lipeste pe cei doi pini ,nu pot folosi aaer cald deoarece am un conector din plastic foarte mic, cu letconul nu merge pur si simplu nu se lipeste fludorul pe cele doua puncte de cupru, Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Poti pune o poza sa vad? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Poti pune o poza sa vad?s-a rezolvat tot cu suflanta si cu pasta bga ,s-a izolat conectorul cu o folie termorezistenta si am reusit pana la urma sa-l lipesc multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum