Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema sursa KN POWER TEK KNP 1800 MODEL 6871TPT294A

kty

Postări Recomandate

Va salut.Am nevoie de schema acestei surse ( KN POWER TEK KNP 1800 MODEL 6871TPT294A) dintr-un tv lcd lg de 42 inci pe care nu o gasesc nicaieri. sunt pusi in scurt 3 tranzistori smd simbolizati pe capsula cu indicatia SL 03.Nu am gasit datashetul lor ca sa vad cu ce pot fi inlocuiti.Raman dator pt ionformatii si multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kty

3

• leoncris

2

• cornel1962

2

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Greu de facut . Sint interfatate 3 surse una dupa alta. Ca exemplu in zona de aplicatie al ci 601- l6598 intr-o alta sursa pe care o am in fata (de plasma lg) nu exista cele 3 tranzistoare sau diode (dumnezeu stie ce or fi.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Va salut !...are cineva schema la aceasta sursa ?..., am componente distruse total si nu stiu ce sa pun in loc...aici se pare ca ar fi vorba de un TNY..., dar nu stiu de care !!!

post-226461-0-40122600-1483628699_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Merge PN.Recomand inlocuirea C109,C110,eventual si marirea capacitatii lor.Nici in 2023 nu a fost elucidat exact ce e SL;am inlocuit cu PNP MMBT2907A (2F) q603,q604.q606,q202; q203 cu NPN PMBT2222A (1P).Q605 e NPN cu rezistente incorporate KRC103S (NC).Daca sint duse cele 3 se considera dus si CI 601- L6598 respectiv tranzistorii comandati de acesta q601,q602.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări