DanuAL Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Frumos! Dupa cum se vede in poza, e timpul sa scoti lichidul de racire afara si sa speli bazinul bine si pe urma sa-l umplii cu zama noua .La strung patesc si eu cu piesele, se strica repede emulsia mai ales de la materialele cu exteriorul prins de rugina. Link spre comentariu
mir76 Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Referitor la petele de rugina sunt de la ploaie am fost nevoit sa il scot afara din garaj findca am lucrat la o masina. Emulsia la strung este foarte curata la fel si bazinul, in schimb la freza este cam neschimbata de vreo doi ani. Link spre comentariu
mir76 Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Am reusit sa fac axul roti de intindere si sa montez roata,si am intins banda.Citeva poze. Link spre comentariu
DanuAL Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Tot mai ''gata'' ! Link spre comentariu
mir76 Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Am reusit sa mai fac cite ceva la fierastrau. citeva fotografii. Link spre comentariu
mir76 Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Alte fotografii cu lucrarea. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 De ce nu ati lasat banda sa mearga in linie dreapta intre cele doua role?,pare ca merge cam chinuita Link spre comentariu
DanuAL Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Hristos a inviat!!!Se pare ca pana la urma face un fierastrau cu banda - debitator, si nu fierastrau cu banda - pendular. Oricum arata bine! Sa functioneze bine e important! Link spre comentariu
mir76 Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Adevarat a inviat!Banda nu va merge chinuita , dar nu am montat cel de al doilea suport care o ghideaza.Da este un fierastrau de debitat cu banda nu un fierastrau alternativ , dar mai este foarte mult de lucru la el .Inca nu sunt hotarit asupra tipului de menghina pe care o sa o construiesc.Sper sa gasesc solutia ce mai buna si cea mai simpla, oricum astept si idei si critici de la voi.Va multumesc.Un pasti fericit! Link spre comentariu
mir76 Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Am mai avansat putin la fierastrau. Am achizitionat de curind un strung sn 502x 1500 fabricatie 1997. citeva poze cu noua achizitie. Link spre comentariu
DanuAL Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Frumos animalu'!!! Arata bine! Cu asta iesi lejer la pensie ! Mai sunt vre-o 2 colegi care si-or dotat atelieru' de curand, dar nici unu vad ca nu povesteste despre ele Vin vremuri grele! Utilaje de genu' zac pe la necunoscatori si se strica. Meseriasi tot mai putini. CNC'urile le vor lua locul, nu din cauza rapiditatii efectuarii lucrarilor, ci din cauza distrugerii a ceea ce mai avea tara asta... bun! Nu mai sunt scoli de profil. Profesori nici atat. ''Meseriasi'' ce termina acum o facultate in domeniu', sunt praf si pulbere daca ii pui sa manipuleze un strung clasic.Avem si suntem exact unde ne-am dorit! Link spre comentariu
mir76 Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Ai perfecta dreptate . S a terminat cu mesriasi sunt pe cale de disparitie ma refer la cei care lucreza pe masinile unelte clasice. Link spre comentariu
Blak Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Of... un sn502 ,560 ,etc e ce caut si eu de ceva timp. Arata foarte bine animalul? Cu cat ai reusit sa il achizitionezi? Link spre comentariu
mir76 Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Pretul a fost destul de acceptabil dar a contat mai putin. Masina, o cunosc foarte bine am lucrat pe ea de cind a venit din fabrica, acesta a fost motivul principal care ma determinat sa o cumpar.La cum arata in prezent sunt sanse foarte mici sa mai gasesti asa masina intretinuta si cu ghidaje perfecte aproape zici ca nu sa lucrat cu ea,Pe aceasta masina nu au lucrat decit eu si inca doi colegi care au avut grija de ea. Link spre comentariu
mir76 Postat Iulie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2014 Am avansat putin la fierastrau citeva poze. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum