Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

mir76

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Am inceput repararea masini de gaurit 4gcor si am avut ceva probleme cu sistemul de ungere(conducta in holender dezlipita , cu cuplajul electro-mecanic si arcul de reducere al pinolei care este rupt,iar la partea electrica puntea redresoare(20PM4) este arsa).

post-72282-139829767956_thumb.jpg

post-72282-139829767969_thumb.jpg

post-72282-139829767981_thumb.jpg

post-72282-139829767991_thumb.jpg

post-72282-139829767994_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cu rezolvarea problemelor de genu', vom fi mai atenti si vom menaja utilajele mai mult pe viitor :).Cand ai timp, poate reusesti sa pui si pozele cu inaltarea masinii de gaurit G13. Bafta!

Link spre comentariu

Arata bine! Cum se prezinta la gauri mai mari? Se simt vibratii? Din poza se vede ca ai castigat cca. 270mm! Ai ales lungimea asta ''aleatoriu'' sau asta e lungimea maxima la care mai poti gaurii piese si mai mici, adica daca duci capul masinii maxim jos?Ma gandeam sa fac prelungirea din table sudate, gen cub. Deocamdata mai studiez ''problema'' si cand prind timp o rezolv si eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări