Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

mir76

Postări Recomandate

Radu , operatiunea de demontare nu mi-a luat mult timp si nici montarea , dar am asteptat pana a sosit rulmentul .In schimb, mai aveam o problema la maneta ,care schimba turatia mare si mica.Am avut tija la furci iesita din gaura de fixare de linga furca, care schimba turatia respectiva si miscand maneta nu cupla..

Link spre comentariu

Da, frumos or iesit piesele ptr. lineta, si suportul ptr. lame.Urmeaza bacurile din bronz sau?Ce pastile folosesti ptr. lame?Am un suport si 2 lame de la Coromant Sandvik. Pastile Sandvik nu mai am. Ultima data am comandat de la Rocast, cu dimensiuni asemanatoare, parca 30-40ron o pastila, dar nu se compara cu originalele.

Link spre comentariu

Referitor la crestatura este suficient,numai gaura trebuie data mai mare,si cum este acum stringe foarte bine lama. Placutele le cumpar de la un prietenul care mi-a facut rost de porcutit in nici un caz de la rocast, cu toate ca sunt prieten foarte bun cu agentul de la rocast. Am lucrat la servici cu pastilede la rocast (canela)si nu sunt chiar asa incintat de ele .

Link spre comentariu

Intre brida de fixare si ghidajul linetei, ar fi foarte util un arc de compresiune, nici prea slab, dar nici prea tare, amplasat peste surubul de strangere, precum si doua talere din otel drpt scaun pentru cele doua capete ale arcului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări