radu cnc Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Mir 76 si eu am schimbat rulmentul acela la freza mea si am muncit doua zile.Din pacate atunci nu am avut inspiratia sa fac si poze. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Multumesc Danu Al pentru informatie am sa-ti urmez sfatul am sa demontez,si dupa comand rulmenti . referitor la firma sper sa comand SKF. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Radu , operatiunea de demontare nu mi-a luat mult timp si nici montarea , dar am asteptat pana a sosit rulmentul .In schimb, mai aveam o problema la maneta ,care schimba turatia mare si mica.Am avut tija la furci iesita din gaura de fixare de linga furca, care schimba turatia respectiva si miscand maneta nu cupla.. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Piese pentru lineta. Citeva fotografi. Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Frumos, imi place, lucrat ingrijit si atentie la detalii. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Multumesc Radu pentru aprecieri,dar mai am multe de invatat,de obicei sunt un tip mai dezordonat. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 O lucrare realizata de curind un suport pentru o lama de debitat cu placuta. Link spre comentariu
DanuAL Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Da, frumos or iesit piesele ptr. lineta, si suportul ptr. lame.Urmeaza bacurile din bronz sau?Ce pastile folosesti ptr. lame?Am un suport si 2 lame de la Coromant Sandvik. Pastile Sandvik nu mai am. Ultima data am comandat de la Rocast, cu dimensiuni asemanatoare, parca 30-40ron o pastila, dar nu se compara cu originalele. Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 La suportul de cuti puteai sa mergi cu crestatura mai adanc in interior. Link spre comentariu
DanuAL Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Probabil s-o gandit sa fie mai rigid. Plus de asta, daca mergea mai in interior cu crestatura, ajungea in zona unde strang suruburile portului cutit pe acest suport de lame(?!). Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Piese frumos prelucrate.Arata foarte bine. Link spre comentariu
mir76 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Referitor la crestatura este suficient,numai gaura trebuie data mai mare,si cum este acum stringe foarte bine lama. Placutele le cumpar de la un prietenul care mi-a facut rost de porcutit in nici un caz de la rocast, cu toate ca sunt prieten foarte bun cu agentul de la rocast. Am lucrat la servici cu pastilede la rocast (canela)si nu sunt chiar asa incintat de ele . Link spre comentariu
mir76 Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 Citeva poze cu placa de fixare a linetei si bacurile Link spre comentariu
DanuAL Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Frumos! Asteptam proba ''vie'' Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Intre brida de fixare si ghidajul linetei, ar fi foarte util un arc de compresiune, nici prea slab, dar nici prea tare, amplasat peste surubul de strangere, precum si doua talere din otel drpt scaun pentru cele doua capete ale arcului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum