Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

mir76

Postări Recomandate

Multumesc mult, l-am scos si eu, l-am printat si pus fiecare foaie in folie individual :da, e la loc de cinste.

Editat de Adrian Pruna
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

La multi ani ! Anul sa va aduca  numai impliniri pe toate planurile.Referitor la dispozitivul rotativ de sudura inca nu am mai continuat ,sper sa am mai mult timp anul acesta s-l termin,anul trecut am avut mult de lucru si nu m-am putut ocupa de proiect,sper sa pot posta mai multe lucrarii anul acesta. :aplauze

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Apropo de alezat: cum determini centrul gaurii care trebuie alezata? Ca de exemplu locasul bolturilor de la cupa unui excavatorIn cazul meu, am o menghina ptr freza care are gaurile surubului cam uzate( olarite). As vrea sa le alezez, si sa fac niste bucse sa le iau jocul.Buna achizitie masina de alezat. Sper sa fie si de lucru cu ea. Ca isi scoate banii repede.

Link spre comentariu

Nu este o achizitie, este o lucrare facuta de mine ,dar nu am terminat-o inca .Referitor la centrarea gaurii, voi folosi cele doua conuri din fotografii.O sa postez cit de curind fotografii cu masina terminata si cu primul span.|Mai am de lucru la montarea motorului de avans,partea de comanda,bara de alezat si alte citeva piese de realizat. Lucrarea este inceputa de cateva luni,dar nu am avut timp sa pun poze din timpul prelucrarii pieselor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Foarte tare ! In sfarsit ! Felicitari ! De cand asteptam sa-l vad ! Fii sigur ca o sa ai mari satisfactii la flanse, incarcari cu sudura, orice fel de sudura cu necesar de etanseitate.

Si eu sunt in stadiul de 50-60% cu al meu. Vin si eu in curand cu poze.

Partea de comanda ? PWM ? Potentiometru ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări