Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

mir76

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Cu plasma le-am taiat  dar nu am facut poze.Am o plasma care debiteaza pina la 10 mm.Cupa este pentru un buldo,iar tabla debitata a fos de 8 mm,dar mai este mult de lucru la ea .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Si eu am in lucru un dispozitiv rotativ inclinabil de sudura. Un arbore cu un universal pe un cadru pe doua balamale. Acuma trebuie sa gasesc solutia pentru antrenare. Ideal ar fi cu turatie variabila actionat prin pedala. Pana acuma am avut de sudat piese circulare si m-am descurcat actionandu-l cu mana stanga si o iesit sudura super. Cand va fi actionata electric va fi splendid, un mini-robot de sudura.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Capul de frezat merge numai atata timp cat tin butonul apasat, avansurile nu merg decat cel vertical (axa Z). Sa fie contactoarele, cuplaje, diode ? Mersi

Link spre comentariu

Sunt aici cate-va pagini scanate din manualul de utilizare la FUS 25-32. Manualul asta l-am gasit pe net acum cate-va luni si mi se pare ca este pus de Radu CNC. Sper sa fie de folos.

post-241325-0-11901100-1438346087_thumb.jpg

post-241325-0-77651200-1438346088_thumb.jpg

post-241325-0-00542000-1438346090_thumb.jpg

post-241325-0-27322300-1438346091_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări