Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

mir76

Postări Recomandate

Foarte tare, prietene!Are un aspect foarte profi, cu un pic de flex si o vopsea va arata ca un produs de fabrica! Si la cat e de sanatos facut, e cu siguranta peste multe produse similare from China.

Editat de alin 105
Link spre comentariu
Vizitator gabriele

Am avansat putin la fierastrau citeva poze.

Mi se pare si mie stresata rau banda....ai rotito cu 90 grade(  la 45 grade sunt cele industriale sau poate ma insel...).,va ceda repede la imbinare/sudura,am construit si eu multe banzic-uri pt lemn ,si-mi sudam singur pinzele ....

In rest succes!!!!

Link spre comentariu

Mai am foarte mult de munca la el.Suportul de taiere la unghi nu este nici pe departe terminat, doar l-am montat sa vad cum se roteste. Sper ca pinza sa nu cedeze. Am vazut foarte multe fierastraie, care au panza rasucita la 90 grade.Daca pinza va ceda nu este nici o problema.Se poate modifica suportul de fixare al fierastraului pe suportul de rotire, asa incat pinza sa fie mai putin rascita (45 grade).Urmeaza partea cea mai dificila, adica menghina care va fi construita da la zero.

Va multumesc pentru comentarii si astept alte opinii, eventuale idei sau critici! Nu ma supar, din contra ...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări