Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

mir76

Postări Recomandate

Pozele au fost facute anul trecut dupa ce am mutat utilajele in noul atelier. Strungul este SN381x1000 care a fost cumparat acum 2 ani si reparat . Postez citeva fotografi cu utilaljul in timpul reparatiei.

post-72282-139829724917_thumb.jpg

post-72282-139829724939_thumb.jpg

post-72282-139829724946_thumb.jpg

post-72282-139829724953_thumb.jpg

post-72282-139829724959_thumb.jpg

Link spre comentariu

Felicitari pentru utilaje, avand si strung si freza se pot realiza foarte multe.Mai lipsesc doar o masina de gaurit cu coloana si un polizor.... dar precis sunt pe lista de cumpararturi.Cat mai multe lucrari !!

Link spre comentariu

Ai un excelent G13 cu soclu din fonta. Se mai gaseste asa ceva pe la acel centru de fier vechi. Ma intereseaza si pe mine, mai ales ca Alexandria este destul de aproape.@almarghi: FUS22-ul are dispozitiv pe rotile pentru montatul sau demontatul mesei fixe, sau a celei rabatabile. Celelealte dispozitive, sunt destul de usor de schimbat de catre o singura persoana.

Link spre comentariu

Pentru colegul Nicolas, masina de gaurit MG 13 prima mea achizitie undeva cred ca in anul 1993 a fost cumparata la o licitatie de la o inteprindere din oras. Intradevar este o masina foarte buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări