mir76 Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Postez citeva poze din atelierul meu Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Frumos ai freza ai strung acum trebuie si accesori la ele si gata te poti apuca de treaba. Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Frumos ai freza ai strung acum trebuie si accesori la ele si gata te poti apuca de treaba. Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Pozele au fost facute anul trecut dupa ce am mutat utilajele in noul atelier. Strungul este SN381x1000 care a fost cumparat acum 2 ani si reparat . Postez citeva fotografi cu utilaljul in timpul reparatiei. Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Acuma da punele la treaba sa produca bani . Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Acuma da punele la treaba sa produca bani . Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Multumesc,este un hoby mai vechi, aduc un venit suplimentar dar nu am timp suficient sa lucrez mereu. Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Felicitari pentru utilaje, avand si strung si freza se pot realiza foarte multe.Mai lipsesc doar o masina de gaurit cu coloana si un polizor.... dar precis sunt pe lista de cumpararturi.Cat mai multe lucrari !! Link spre comentariu
almarghi Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 foarte frumoase utilaje. cred ca poti face orice piesa. de apreciat macaraua cu care schimbi accesoriile la freza. e fain ca poti sa te descurci singur. Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Am in dotare si polizor si masina de gaurit cu coloana. Polizorul este reparat in schimb masina de gaurit urmeaza sa fie reconditionata si vopsita . Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Am si o fotografie cu macaraua pivotanta .Am realizato anul trecut pentru a manipula usor divizoarele ,masa rotativa si capul de mortezat , ne mai find nevoi de a doua persoana. Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Revin cu alte fotografii din timpul reparatiei la strung. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Ai un excelent G13 cu soclu din fonta. Se mai gaseste asa ceva pe la acel centru de fier vechi. Ma intereseaza si pe mine, mai ales ca Alexandria este destul de aproape.@almarghi: FUS22-ul are dispozitiv pe rotile pentru montatul sau demontatul mesei fixe, sau a celei rabatabile. Celelealte dispozitive, sunt destul de usor de schimbat de catre o singura persoana. Link spre comentariu
alin 105 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Investitia de acolo depaseste interesul unui hobbyst cu mult.Felicitari pentru utilaje.Si ce piese prelucrezi/faci la comanda? Link spre comentariu
mir76 Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Pentru colegul Nicolas, masina de gaurit MG 13 prima mea achizitie undeva cred ca in anul 1993 a fost cumparata la o licitatie de la o inteprindere din oras. Intradevar este o masina foarte buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum