Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2N5045

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• wally_gatter

2

• schematiq

1

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Asa intalnisem si eu ceva de genul , jfet imperecheat in partea de intrare (diferential) a unui amplificator SABA , dar cum nu am gasit nicaieri tranzistorul ala dublu m-am apucat si am schimbat partea de final cu un alt modul complect , si din alte considerente.. Banuiesc ca sunt cam slabe sanse sa gasesti (si sa fie si accesibil) un asemenea tranzistor dublu .

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri.Nu ma intereseaza sa fie dublu daca merge din doua bucati.Este din etajul de amplificare al unui multimetru de laborator pe care am ,,reusit,, ieri sa il stric.Trebuie reparat neaparat este o suoer scula Philips PM2527.

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri.Nu ma intereseaza sa fie dublu daca merge din doua bucati.Este din etajul de amplificare al unui multimetru de laborator pe care am ,,reusit,, ieri sa il stric.Trebuie reparat neaparat este o suoer scula Philips PM2527.

Ti-am trimis o oferta pe forumul depanare. Nu ai vazut mesjul ? Poti alege de acolo tranzistori (JFET) pentru aplicatia ta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări