Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor SAXOTIG1600 AC/DC

cipriyan123

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipriyan123

2

• validae

2

• em2006

1

• branisteanu

1

Top autori în acest subiect

Am la reparat acest tip de invertor...totul este ok in el,dar scoate curent foarte mic la iesire. stie cineva ce-ar mai fi de facut?sa nu mai zic ca o schema mi-ar fi de mare ajutor....

Cel mai probabil ,sunt spire in scurt ,in primarul trafo iesire.Din aceasta cauza intra in limitare,uneori sunt si diode rapide de la redresare intrerupte sau rezistenta directa marita(prin epuizare).
Link spre comentariu

@validate:multumesc de link-uri,o sa ma apuc de cautat.invertorul este deocamdata tras pe dreapta,nu este asa urgent nevoie de el.totusi,slabe sanse de spire in scurt la traf.este foarte bine realizat.recent am avut un DECA cu spire in scurt in primar (am inteles ca asta-i boala lor)...

Link spre comentariu

Cauta in link-urile de mai jos, poate gasesti schema ta:...

Nu crezi ca era mai corect sa-i dai linkul catre postul lui alex? (Lui ii apartine, de fapt, colectia respectiva de link-uri.)Adica asta:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=210&t=162312#p1461745In plus, il pui sa caute acul in carul cu fan.Mai ales ca, e imposibil ca @ciprian sa nu aiba cunostinta de acele adrese, cata vreme e activ pe aceasta arie.Daca vrei sa-l ajuti, intr-adevar da-i ceva concret.Daca ai.
Link spre comentariu

Daca aveam schema i-o dadeam cu drag, dar am considerat ca e util sa-i dau acele link-uri pe care le-am salvat intr-un fisier Txt. De aceea nu am dat link catre postarea lui Alex, caruia-i multumesc pentru acele adrese. Nu am intotdeauna timp sa caut scheme pe care nu le am pentru colegi, desi o fac de multe ori, dar de multe ori e mai util sa-i indrumi unde sa caute si singuri. Multi nu stiu unde sa caute sau nu stiu cum sa caute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări