Vizitator Jaxx Postat Martie 17, 2004 Partajează Postat Martie 17, 2004 M-am dus azi la INTERNITY cu un Nokia 6310i cu sonor in casca slab (mai e un thread pe tema asta). Deplasarea la service, am facut-o dupa ce am schimbat casca si tot nu a mers. La service, tipul de acolo, a mai schimbat si el odata casca, si tot degeaba. Atunci a zis ca e ori problema de soft, ori problema cu un traseu intrerupt pe placa. Surpriza a venit cand am auzit cat costa: Resoftare = 1.400.000 lei, remediere traseu intrerupt = 950.000 leiAnterior am mai fost cu un NOKIA 3210 la care se estompa afisajul (trebuia schimbat elastomerul de contact) si mufa de incarcare oxidata(trebuia schimbata si aia). Pretul in cazul asta a fost 1.500.000 lei. De curiozitate am intrebat un amic cat costa piesele...un elastomer costa 1$ si mufa de incarcare costa 5$...total 6$. Sa schimbi mufa si elastomerul dureaza 5 minute....10 cu indulgenta. Le schimbam eu dar nu am avut piesele (aia nu vand piesele). De ce japca asta la firmele autorizate? La un service second-hand ma costa mai putin de un sfert....dar acolo mi-e frica sa duc telefonul. Am lucrat cateva luni intr-un astfel de service cand eram student, si ce furaciuni am vazut acolo, mi s-a ridicat parul in cap.Edit: Nokia 3210 l-am rezolvat cu 200.000 lei la un service "underground". L-am pus pe tip sa lucreze telefonul de fata cu mine. Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Iulie 29, 2004 Partajează Postat Iulie 29, 2004 Ce furaciuni se fac prin service-urile GSM? ... asha de curiozitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum