Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver placa video ATI ES1000 (RN50) pt wind.....7

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Va salut ! Ma rugat un baiat sa-i caut un driver de placa video ATI ES1000 (RN50) pt wind.....7 ,dar eu nu i-am gasit nici un driver pt asa ceva.....adik i-am gasit mai multe drivere...dar pt wind...xp....vista 64 biti....iar el are wind......7/32biti .....Cine il poate ajuta si pe el, sa-i gasim un driver pt aceasta placa video....dar sa fie pt wind....7. Va multumim mult ! Asteptam un raspuns !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• TestPoint

3

Top autori în acest subiect

Buna ziua ! Acesta nu este driverul placi video.......acesta este un soft.....driver dectectiv..... :da Noi vrem chiar driverul placi video..... Asteptam incontinuare !Va Multumim oricum !!!

Link spre comentariu

Salutare ! ok,dar am uitat sa spun ca baiatul acela nu prea se pricepe asa de bn la pc-uri,laptop-uri..... Aaaa,si mai are o mica prob....el,adik nu are nici net....asa ca nu este bun pt el aest soft driver dectectiv.....pt ca trebuie sa aiba net .... :jytuiyu

Link spre comentariu

Va salut ! Va anunt ca la rezolvat baiatul acela calculatorul,dar pentru al rezolva....a trebuit sa-i instaleze wind.....xp sp3.... :da Multumim mult pentru ajutorul acordat !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări