FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Va salut ! Ma rugat un baiat sa-i caut un driver de placa video ATI ES1000 (RN50) pt wind.....7 ,dar eu nu i-am gasit nici un driver pt asa ceva.....adik i-am gasit mai multe drivere...dar pt wind...xp....vista 64 biti....iar el are wind......7/32biti .....Cine il poate ajuta si pe el, sa-i gasim un driver pt aceasta placa video....dar sa fie pt wind....7. Va multumim mult ! Asteptam un raspuns !!! Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 descarca de aici.....http://www.mediafire.com/download/5v3q2 ... ional+.rar icon_jook Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Buna ziua ! Acesta nu este driverul placi video.......acesta este un soft.....driver dectectiv..... Noi vrem chiar driverul placi video..... Asteptam incontinuare !Va Multumim oricum !!! Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 pai programul in sine cauta driverul(ele) lipsa si dupa le descarca singur..... icon_jook Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Salutare ! ok,dar am uitat sa spun ca baiatul acela nu prea se pricepe asa de bn la pc-uri,laptop-uri..... Aaaa,si mai are o mica prob....el,adik nu are nici net....asa ca nu este bun pt el aest soft driver dectectiv.....pt ca trebuie sa aiba net .... Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 intra aici ca baietii astia au ceva solutii........http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... d37428f4b3 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Nu am rezolvat nimic...... Asteptam incontinuare driverul placi video !!! Multumim mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Va salut ! Va anunt ca la rezolvat baiatul acela calculatorul,dar pentru al rezolva....a trebuit sa-i instaleze wind.....xp sp3.... Multumim mult pentru ajutorul acordat !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum