Vizitator xkos Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Salutari. Am nevoie de putin ajutor, ca nu ma pricep pe cat mi-as dori si nu vreau sa fac gafe. Am cumparat jucaria asta http://www.okazii.ro/sisteme-supraveghe ... a136828901 Doresc ca senderul video sa-l alimentez cu o baterie ceva dar nu gasesc acumulator mic de 12V si cu ceva putere in ele. Senderul se alimenteaza momentan cu 12V 1000ma, de la retea 220. Am gasit acumulator de 9V la 200ma dar ma gandesc ca moare repede. Stiti careva vreun acumulator de genul? Eu am de la camere acumulatori de 7,4 cu 2000, 3000, 5000, 6900 ma dar ma gandesc ca tensiunea de alimentare e prea mica si nu vreau sa stric senderul mai ales ca pe el pun baza. Vreau sa fac o cutiuta mica in care sa pun acel sender si acumulatorul, iar aceea va fi pusa permanent pe camera video. Deci dorec alimentare independenta, nu pe retea de 220. Am nevoie de flexibilitate maxima. Multam. Link spre comentariu
sebip Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Daca conectezi montajul la tensiune mai mica nu se va intampla nimic distructiv :-) ..poate sa nu functioneze deloc (daca tensiunea e prea redusa), poate sa aiba o raza de emisie mai redusa (putere de emisie mai mica), poate sa fie putin instabil in frecventa. Ideea e ca nu se va strica ...asa ca merita incercat.Depinde care ar fi durata de functionare asteptata :-) si care ar fi volumul maxim ocupat, de asemenea si greutatea maxima considerata ca fiind acceptabila.In principiu acumulatori cu litiu au o capacitate de inmagazinare mai ridicata fata de ceilalti acumulatori uzuali. Link spre comentariu
Vizitator xkos Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 ok, incerc cu una de 7,4 volti Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Daca ai avea si un acumulator de 3,7V de 3000 mAh (de aparat foto sau chiar camera video) si l-ai inseria cu unul de 7,4V ai obtine 11,1V. Asta teoretic pot ca practic un accumulator are pana la 4,2 respective 8,4V. Deci cand sunt incarcati ai avea peste 12V. N-ar fi o solutie? Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Atentie, cele 3 acumulatoare LiPo inseriate trebuie sa fie identice si supravegheate individual cu cate un circuit de protectie la incarcare si descarcare excesiva. Asa se procedeaza la "bateriile" de laptop, dar nu stiu daca forma alungita a acestor pachete de acumulatoare iti convine. Mai exista pachete de acumulatoare pentru modelelism, de genul acesta (ca exemplu, exista si alte firme): http://www.sierra.ro/Acumulator-LiPo-GE ... 2130p.html Se observa un conector suplimentar pentru acces la fiecare din cele 3 elemente, pentru urmarirea tensiunii individuale. Ar trebui si un incarcator adecvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum