Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte audio 100w

mihaitss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaitss

4

• zal

2

• dj_bryz

2

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Ai răbdare că abia acum ţi-am văzut subiectul.1. Ptr ce amplif vrei să faci boxele (putere, sarcină admisă)? În funcţie de asta se aleg difurile, filtrul, apoi se proiectează cutiile.2. Filtrul ăla e făcut la nimereală, ptr cît mai multe difuri, dar numai pe 4 Ohmi.3. Pe înţelesul tuturor: diful de joase primeşte majoritatea semnalului într-o boxă, deci el ar trebui să aibă puterea de 100W într-o boxă de 100W (de exemplu), celelalte mai puţin.

Link spre comentariu

Misterios amplif. E greu dacă nu dai toate informaţiile de la început.100W pe canal poate la 4 Ohmi dacă rezistă, la 8 Ohmi scade la jumate puterea debitată de finali, merge mai rece iar presiunea acustică e relativ aceeaşi. Puterea boxelor trebuie să fie mai mare ca vîrfurile redate de amplif, deci ar fi bine să faci boxe de 100W/8 Ohmi.

Link spre comentariu

fa unele pe 2 cai,sau mai sigur,ia unele gata facute de fabricadupa felul cum pui problema iti lipsesc si cunostintele de baza si nu o sa faci altceva decat o lada trista cu difuzoare,cu atat mai putin si pe 3 caiorice peste 2 cai deja este pt avansati,care stiu cu ce se incepe si unde trebuie sa se ajunga,altfel sunt bani si timp irosite aiureadaca vrei sa mesteresti ceva,gaseste pe cineva sa te ajute,sau urmeaza/reprodu un proiect documentat,te scuteste de o gramada de batai de cap.Este imposibil sa te invete asa ceva cineva pe forum din cateva vorbe

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări