Vizitator robertinoo1 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Salutare tuturor!Sunt nou pe acest forum si cum am un radio rar, poate unic in Romania, m-am gandit cat il mai am, sa cer o parere celor avizati; poate care au vazut sau au asa ceva. Am cerut si pe mail unor vechi colaboratori. Voi atasa o poza.Multumesc Link spre comentariu
adi1967 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Posibil sa fie Mamaia pentru export avand in vedere banda FM.Opoza cu interiorul daca se poate. Link spre comentariu
Vizitator robertinoo1 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Am vazut si ceva piese japoneze; atunci o fi facut dupa Mamaia sau Electronica S651T. In curand voi face si poze. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Este un Albatros cu alta palarie. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Seamana ... dar nu rasare ! Albatros nu a avut niciodata banda de receptie FM ... este o varianta de Mamaia pentru export . Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Si toata discutia pt ca s-a zgarcit la o poza cu interiorul...atunci era clar ca e mamaia cu alta palarie. Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Da este Mamaia ptr. export . Acum aparatul se afla in colectia lui Borbilau de pe Pro Radio Antic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum