Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Arctic L600T

manely

Postări Recomandate

Salut!Am patit de multe ori sa numai faca programu de stoarcere si sa numai evacueze apa in timpul stoarcerii, curatam pe dopul acela de la pompa de evacuare si dupa numai avea nicio problema.Acum insa la fel face, cand ajunge la stoarcere trece peste programul de stoarcere si se opreste fara sa stoarca si fara sa evacueze apa.Am curatat pe la dopul acela, am curatat tot furtunul de evacuare, am demontat pompa de evacuare si am curatat bine pe acolo si la fel face. Am schimbat condensatorul desi sunt contient ca nu are nicio legatura cu defectul pentru ca motorul se invarte, celelalte programe le executa, intre spalari schimba apa, pompa de evacuare e functionala.Eu suspectez programatorul a fi devina, dar inainte de a fi sigur de asta va rog frumos daca poate sa ma ajute cineva in legatura cu defectul. :sparge: Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manely

2

• gymy

1

Top autori în acest subiect

Problema rezolvata, am curatsat din nou mai insistent furtunul de evacuare si se formase acolo dop de calcar cu mizerie, am desfundat la presiune si acum functioneaza perfect si in parametrii masina :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări