Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TELECOMANDA TV CONDOR CTV 5115A

Vizitator FLORYNc

Postări Recomandate

Vizitator FLORYNc

Salutare tuturor de pe acest forum!Am si eu o rugaminte referitor la gasirea unei telecomenzi pentru un tv condor model ctv 5115a.Mai mentionez ca are procesor st6326b1/nn, jungla tda 8361,bv tda3653,sunet tda7245....etc.Stimati utilizatori ai acestui forum daca se poate sa ma ajutati sa gasesc modelul de telecomanda care sa se nimereasca la acest tv.Pentru orice sugestie va sunt recunoscator.Vamultumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

2

• misuraelectronic

1

• dan cod

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

P1655 nu are nici o legatura cu procesorul asta.Nu stiu daca nu un RC4 (BQS221 care din pacate nu se mai fabrica) dar nu sunt sigur deloc de ele.Clar insa ca P1655 nu are nimic in comun.

Link spre comentariu
Vizitator FLORYNc

Va multumesc pt timpul si raspunsurile date acestui subiect.Am sa cumpar p 1809 sa incerc sa vad daca functioneaza si o sa revin cu un raspuns .Inca o data va multumesc mult si sa ne intalnim sanatosi pe acest forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări