tiptronic Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Servus,am o mașină de făcut pâine Moulinex de 1,5kg, OW5003 cred că este.Au început să se audă cârâituri când frământă aluatul, sigur s-au tocit angrenajele și vreau să o desfac să fac o constatare, dar nu stiu ce șuruburi trebuie desfăcute: cele de sus de pe ramă (mascate cu ornamente de plastic) sau/și cele de pe fundul cuptorului.Îi rog pe cei care au depanat astfel de aparate să mă îndrume puțin.Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Intotdeauna o poza ajuta mai mult decat orice descriere. Link spre comentariu
tiptronic Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Mă gândeam că cei care au umblat cu d'astea, știu despre ce am pomenit, dar n-or fi ajuns acasă... În fine, pun și niște poze cu mașina: Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Incepeti cu cele de pe margine fiindca mecanismul va iesi o data cu partea superioara. Link spre comentariu
tiptronic Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Le-am desfăcut pe cele de sus, dar carcasa nu se ridică. Se pare că fundul cuptorului e un fel de placă de bază, de care sunt fixați pereții cuptorului și carcasa.Încerc să desfac și șuruburlle de jos. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Vedeti sa nu aveti si in partea de jos a cuptorului niste suruburi, dar in exterior.Nu demontati suruburile din cuva malaxorului, mecanismul va iesi cu tot cu cuva. Link spre comentariu
iulian68 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Trebuie desfăcute și cele din interior și iese tot mecanismul cu tot cu placa electronică. După cum arată iese mai întâi partea de sus, plasticul cu placa, iar mecanismul după aceea. Atenție la banda de fire care vine la placă. S-ar putea să fie uzat unul din lagăre. Eu personal am desfăcut partea cu roțile mari și am întors suportul invers. Dar cred că și cureaua e de vină. Link spre comentariu
iulian68 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Acesta este suportul cu lagăre care se poate roti la 180 de grade, în caz că este uzat vre-un lagăr. Link spre comentariu
tiptronic Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Am reușit să o desfac, trebuie scoase toate șuruburile, atât cele de sus, cât și cele de jos. Ideea e că este foarte uzat lagărul care ține axul cu roata de curea și roțile dințate nu calcă bine. Nici celălalt lagăr nu se simte prea bine. Voi căuta suportul cu lagăre, dacă nu găsesc, caut un strungar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum