Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina paine Moulinex

tiptronic

Postări Recomandate

Servus,am o mașină de făcut pâine Moulinex de 1,5kg, OW5003 cred că este.Au început să se audă cârâituri când frământă aluatul, sigur s-au tocit angrenajele și vreau să o desfac să fac o constatare, dar nu stiu ce șuruburi trebuie desfăcute: cele de sus de pe ramă (mascate cu ornamente de plastic) sau/și cele de pe fundul cuptorului.Îi rog pe cei care au depanat astfel de aparate să mă îndrume puțin.Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiptronic

4

• validae

3

• iulian68

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Le-am desfăcut pe cele de sus, dar carcasa nu se ridică. Se pare că fundul cuptorului e un fel de placă de bază, de care sunt fixați pereții cuptorului și carcasa.Încerc să desfac și șuruburlle de jos.

Link spre comentariu

Trebuie desfăcute și cele din interior și iese tot mecanismul cu tot cu placa electronică. După cum arată iese mai întâi partea de sus, plasticul cu placa, iar mecanismul după aceea. Atenție la banda de fire care vine la placă. S-ar putea să fie uzat unul din lagăre. Eu personal am desfăcut partea cu roțile mari și am întors suportul invers. Dar cred că și cureaua e de vină.

Link spre comentariu

Am reușit să o desfac, trebuie scoase toate șuruburile, atât cele de sus, cât și cele de jos.

Ideea e că este foarte uzat lagărul care ține axul cu roata de curea și roțile dințate nu calcă bine. Nici celălalt lagăr nu se simte prea bine.

Posted Image

Voi căuta suportul cu lagăre, dacă nu găsesc, caut un strungar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări