tiovidiu Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Am un calculator la care am montat un al doilea hard disk il vede in bios dar altfel nu mi-l vede. Am instalat Linux pe al doilea si as dori sa pot edita unele documente de pe primul hard. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Practic, ce doriti? Sa bootati cu primul HDD, pe care se afla Windows, si din Windows sa vedeti partitia EXT2/EXT3 a celui de-al doilea HDD, pe care se afla Linux?! Link spre comentariu
tiovidiu Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Teoretic asa ar trebui sa bootez, fie in Linux, fie in Windows, dar sa pot vedea si partitiile de pe celalat hard. Problema este ca nu am reusit sa vad decat un singur hard, chiar si cand al doilea nu avea nimic pe el. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Cum ati formatat al doilea hard: FAT, EXT1, EXT2, EXT3 sau EXT4?. Windows-ul nu recunoaste in mod nativ nici unul din formatele Linux. Ori formatati hardul 2 in FAT ori folositi sub windows niste programe care pot asigura vizualizarea formatelor Linux cum ar fi: Explore2fs, DiskInternals Linux reader, Ext2 IFS (Installable File System) etc. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Al doilea hard era initial cu windows instalat pe el. Cand il montam in PC il vedeza in bios dar nu-l vedea in my computer. Ulterior cand am instalat Linux mint pe el sa formatat probabil in formatul specific linux. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum