bloower Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Buna ziua. Am si eu o intrebare stupida sa o numesc asa. Am o dacia 1310 si am facut din ea un fel de jeep , i-am taiat partea din spate tot si din fata putin si am sudat niste bari de protectie. Intrebarea: as vrea sa montez 4 halogene H4 sus pe plafon ca la un jeep si nu stiu cum. Se poate monta pe firele din spate a masinii? Sau trebuie direct din blocul de lumini? Daca le conectez direct de la baterie merg mai slab ca cele din fata. Sau trebuie ceva releu? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Nu te lega de firele din spate.Fa circuit separat : baterie-sigurante-comutator-releu-bec ! Link spre comentariu
bloower Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Nu te lega de firele din spate.Fa circuit separat : baterie-sigurante-comutator-releu-bec !Poti sa fii un pic mai explicit ca sunt cam in ceata. Multumesc Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... &p=1398194 Poti sa pui o poza cu masina ? Link spre comentariu
bloower Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=113837&view=findpost&p=1398194Poti sa pui o poza cu masina ? Imediat Link spre comentariu
bloower Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Mda, deci masina este a unui verisor si nu imi raspunde momentan dar o sa pun poze cu ea astazi caci trebuie sa ma duc pana la el sa ii montez halogenele daca o sa inteleg ceva din schema.Mai are o dacie in curte fara motor, as putea sa i-au un releu dupa ea care sa fie bun la halogene? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum