Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare Boxe Tineret 75 W

Vizitator alexghn

Postări Recomandate

Vizitator alexghn

Buna seara.Deschid acest topic in speranta ca o sa gasesc raspuns la unele nelamuriri avute in legatura cu reconditionarea unor boxe Tineret 75 W.De curand am achizitionat o pereche de boxe Tineret 75 pe care doresc sa le reconditionez.Partea estetica este ultima pe care o iau in calcul, in principal ma intereseaza functionalitatea lor si acuratetea cu care redau sunetele.Pe scurt:Difuzoarele de bass au suspensiile macinate pe care am sa le inlocuiesc .Difuzoarele de medii au aceasi problema si ma gandesc sa le schimb cu altele noi in detrimentul operatiuni de schimbare a suspenisiilor.Tweeterele sunt sparte si necesita inlocuire.Filtrele am sa le pastrez pe cele originale doar ca am sa le trec pe placa ele fiind prinse in prezent in spatele compartimentului de medii.Rugamintea mea de la dumneavoastra este urmatoarea:Ce difuzoare de medii si inalte imi recomandati sa se incadreze in bugetul meu de 50-60 ron pentru toate cele 4 componente.In privinta tweeterului as lua in calcul si un model cu calota (astept de la dvs propuneri in acest sens).Doresc niste difuzoare care sa fie ok din punct de vedere calitativ si un pret decent .Dimensiunile sunt urmatoarele: difuzorul medii - 100 mm(este loc si de mai multa orificiul in panoul frontal fiind de aprox. 95 mm),la cel de inalte ramane de vazut in functie de model (orificiul din panoul frontal este de aprox. 80 mm).Impedata ambelor difuzoare: 8 ohm.Va multumesc pentru ajutor.Cu respect,Alexandru

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

Top autori în acest subiect

2 medii si 2 tweetere la 50-60 lei toate nu poti gasi decat ultimile mizerii (chinezisme ordinare care nu merita nici putinii bani ceruti pe ele).

Inlocuieste suspensiile la medii si cauta doar 2 tweetere - sh.

La nevoie suplimentezi un pic bugetul (+20-30 lei).

Altfel mai bine te lasi pagubas, distrugi si asa destul de modestele performante ale U75.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări