bubusmecherul Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Am primit un tv samsung ck5039tb,sasiu SCT11B,cu lipsa din sasiu,adica,HC801,EY46,EY17,as vrea sa inlocuesc dar nu stiu ce sa pun,ma ajuta careva. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Pune UPS001 ca nu ai alte solutii acolo. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 e buna acest kitt de la mivarom,foto. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 stie cineva ce tranzistor final linia are cumva +tranzistor final sursa. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Sursa originala nu are tranzistor final este cu CI.Final linii poti pune ceva cu dioda si rezistenta nu-i critic nici pretentios. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 dom dan,acest kitt de la mivarom,este bun,daca da,sa pot face o comanda la ei,dar cum procedez,nu am pus niciodata o sursa ups. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Modulele ca le din poza ta sunt slabe.UPS001 este mult mai ok la TVul asta.Si mai simplu de facut. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 unde gasesc acest UPS001,sal pot cumpara. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Cam orice magazin de piese are ,daca nu , comanda online !! > vezi ca e un magazin la voi in Tecuci care are de toate comform site-ului lor >> >> o vitrina cu ceva conectori , vreo 5 difuzoare si un panou cu cele mai proaste telecomenzi (ascuns intr-o debara ) !! :ras:P.S. > de magazin nu vorbesc din auzite (am stat in Tecuci 3 luni cu serviciul ) Link spre comentariu
petreelectronic Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Cam orice magazin de piese are ,daca nu , comanda online !! > vezi ca e un magazin la voi in Tecuci care are de toate comform site-ului lor >> >> o vitrina cu ceva conectori , vreo 5 difuzoare si un panou cu cele mai proaste telecomenzi (ascuns intr-o debara ) !! Foarte tare .....acum o sa intrebe cum se cheama acel magazin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum