Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe homemade - ajutor!

Vizitator mihaigl

Postări Recomandate

Salut, la pretul cat costa un difuzor eu zic ca merita toti banii , subliniez la pretul lui. eu am avut 2 difuzoare alien de 12 si am fost multumit de ele. Nu vreau sa intram in alte discutii gen A vs B sunt destule , timp sa ai sa citesti.Este o parere pur personala.Piezo alea sunt praf nu merita nici 1 leu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Binu

9

• Emil 1986

6

• gabiferaru

4

• maxente

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@tragaci eu nu il descurajez pe om sa nu isi faca boxe si sa cumpere second, ba chiar ii recomand sa si le faca singur, doar ca e o investitie cel putin proasta cu acele alien, dibeisi, bluetec etc.

Cred ca voi incepe sa strang bani sa cumpar ceva calitate medie :)

E foarte bine ca faci asta si vei vedea ca o sa ai si support aici pe forum in momentul in care vei lua niste difuzoare decente, oamenii te vor ajuta sa faci incintele si filtrele pentru ca ei vor putea sa te indrume chiar dupa parametrii acelor difuzoare

De ce crezi ca nimeni (din cei care cunosc foarte bine fenomenele astea cu boxe) nu sar sa indrume pe cineva care vrea sa isi faca incinte cu alien, dibeisi, bluetec ??? pai pentru ca nu exista nici un fel de parametrii pentru aceste difuzoare, iar in momentul in care se mai specifica pe ici pe colo ceva parametrii aia sunt falsi sau nerealisti

Link spre comentariu

Cred ca voi incepe sa strang bani sa cumpar ceva calitate medie :)

Foarte bine. O sa vezi atunci satisfactie ce vei avea.Daca tot faci pasul asta, da-mi voie sa iti fac o sugestie: cauta ceva la care producatorul a furnizat parametrii TS.Apoi te asteptam sa revii aici ca sa te ajutam in etapele de constructie a incintei.
Link spre comentariu
http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/difuzor-30cm-b12234ohm-p-4558eu le-am luat pe astea si am facut 2 boxe cu 1 din astea si 1 atto HL-W1211 4 ohms 450 W(http://imageshack.us/photo/my-images/410/p9141939.jpg/) si intr-o camera de 5x9m tremura tot.un 30v cred ca poti sa dai linistit intr-un singur difuzor din acesta acum ce statie ai?daca poti sa dai mult mai mult decat cei 200lei sunt dif pe acel site
Link spre comentariu

De ce tot ii recomandati omului difuzoare fara parametrii TS?

pentru ca se incadreaza in bugetul de care dispune,si nici in cele cu parametri dati nu am incredere,cine le-a verificat?ce daca sunt de firma,am vazut firme ca sony lg care mint in legatura cu amplificatoare.astia de ce nu ar mintii?le verifica cineva si ii afecteaza cu ceva daca produsul nu corespunde cu parametri dati?
Link spre comentariu

serios?ia uitativa la videclipurile lui djleco sa vedeti ca si un dif poate face casa sa se (zguduie),eu am spus ca intr-o boxa buna si acele dif fac treaba.au pe site acolo si dif de firma cu tot cu parametri si la o putere de 20wrms 40 max costa cat asta daca nu chiar mai mult,si mie imi place sa simt basul in piept ca daca nu mi-ar fi placut asta lu-am o pereche de casti si ascultam in ele,la bugetul ala altceva mai bun nu gaseste

Link spre comentariu

In clipurile lui Leco sunt aratate niste teste, acolo nu se aculta muzica. Cei care vor sa simta vibratiile sunt sado-masochisti. Se stie ca frecventele joase dauneaza sanatatii.Vei rade, dar Leco asculta muzica la niste boxe de magnetofon Kashtan.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări