Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa gdp-002 94v-0

iod2

Postări Recomandate

dintrun lcd toshiba de 26" sursa gdp-002 94v-0o data pe luna imi zboara puntea redresoare..la masuratori toate sunt bune, am incercat si punti de curent si tensiune mai mare. am pus si punti redresoare din recuperari si tot asa.nu mai am nici o idee cu ce se intampla.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

3

• elmar

2

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mai stiti ce punte a fost? cred ca trebuie sa montati una la fel...aceasta punte lucreaza in comutatie (inductiv) si o punte normala de retea nu face fata impulsurilor generate de PFC Verificati daca condensatorul care este montat in plusul puntii mai e intreg!

Link spre comentariu

mai stiti ce punte a fost? cred ca trebuie sa montati una la fel...aceasta punte lucreaza in comutatie (inductiv) si o punte normala de retea nu face fata impulsurilor generate de PFC Verificati daca condensatorul care este montat in plusul puntii mai e intreg!

poate sunt idiot.......un ochi pe schema ati aruncat?
Link spre comentariu

Schimbati condesatorul din + puntii cum a zis si colegul acela nepolarizat C5 ,care pune practic la masa bobina de la PFC!astfel impulsurile se inchid si se formeaza tensiunea ridicatoare,fiind redresata la randul ei de dioda ultra rapida si aplicata condesatorului de 450V...

Daca acel condesator este slabit impulsurile ajung in puntea redresoare si aceasta se strapunge..Puneti o punte identica cu ce a fost si schimbati condesatorul!Grantez ca problema v-a disparea!

Da @elmar este sasiu L6B

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări