pusttiu Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 cautam azi pe net si am gasit la pret de nik o bicileta electrica la 150lei cu 300w motor, asa zicea omu. intrebare si nu am gasit pe forum asa ceva... cum pun motorul sa il invart cu elicea? din ce am vazut pe net motorul se alimenteaza prin axul de la roata . dar nu imi vine in cap un sistem de prindere ca sa pun elicea pe roata in loc de spite.... ms ms , cam asa e motorul sus numit. Link spre comentariu
radu ionel Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Pai dispozitiul motor(rotor-motor) este <> pe roata din spate sau pe fata dupa preferinta....si NU se poate monta/adapta functional prin frictiune su cuplaj elastic din lipsa de spatiu....asa cred ca este tehnic si normal..... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Nu te apuca sa strici motorul ca sa-l faci generator. A fost gandit pentru biciclete si nu e potrivit pentru generator.Daca vrei sa faci un generator, cauta o masina de spalat cu motor stepper si acela se poate modifica usor in generator, are si putere mare. Exista pe net documentatie, la fier vechi il gasesti ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum