Liviu M Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Brad, te tog nu mai cita posturile (lungi/complete) daca intre postul tau si postul la care te referi nu exista alte posturi. Multumesc. Link spre comentariu
brad Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Brad, te tog nu mai cita posturile (lungi/complete) daca intre postul tau si postul la care te referi nu exista alte posturi. Multumesc.Este Postul Craciunului. Posteaza fiecare cum crede ca este mai bine.Nu prea inteleg acesta interventie. Se umple hard-ul ? Sau ce? Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Raspunsul 'a la brad' ar fi "ai voie sa ghicesti de trei ori".Raspunsul normal e "nu e necesar, iar cand raspunsul e un rand si citatul e jumatate de pagina, ingreuneaza *) cititul".Stii tu, chestia aia demodata cu respectarea celorlalti. Desi incet, incet incep sa ma indoi ca stii ce-i aia.*) Sau il usureaza cand se ajunge la ignorarea 'citantului'. Link spre comentariu
brad Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Raspunsul 'a la brad' ar fi "ai voie sa ghicesti de trei ori".Raspunsul normal e "nu e necesar, iar cand raspunsul e un rand si citatul e jumatate de pagina, ingreuneaza *) cititul".Stii tu, chestia aia demodata cu respectarea celorlalti. Desi incet, incet incep sa ma indoi ca stii ce-i aia.*) Sau il usureaza cand se ajunge la ignorarea 'citantului'.este corect ce spui. Link spre comentariu
zahariaiulian Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Bun, nu stiu ce discutati pe aici dar eu continui cu ale mele. Am reusit sa duc totul in real time la secunda in web. Daca doreste cineva informatii despre acest proiect ii stau la dispozitie. Link spre comentariu
radu_bc Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 M-ar interesa pe mine cum citesti fisierul txt in php si cum il afisezi in interfata html. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Nu prea inteleg acesta interventie. Se umple hard-ul ? Sau ce?Da, se umple serverul aiurea. Link spre comentariu
zahariaiulian Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 M-ar interesa pe mine cum citesti fisierul txt in php si cum il afisezi in interfata html. Codul asta citeste ultimul rand din txt si il punem pe o variabila ( $temp ). <?php$file = file("TempServer.log");for ($i = count($file)-1; $i < count($file); $i++) { $temp = $file[$i];}echo $temp;?> Aveti aici in realtime temperatura, ca demo la ce lucrez eu : http://overkill.ro/elforum/index.php Am un singur senzor de Temperatura. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Beton proiectul, deja mi-ai dat idei Link spre comentariu
zahariaiulian Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Beton proiectul, deja mi-ai dat idei Ohoho.... bine ca sunteti voi pe aici si imi puteti da mai multe informatii. Sa vezi cate ideei am eu Orice noutate o sa postez aici. Link spre comentariu
brad Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 <?php$file = file("TempServer.log");for ($i = count($file)-1; $i < count($file); $i++) { $temp = $file[$i];}echo $temp;?> Incerca sa faci altfel ce ai scris mai sus. Nu stiu de unde ai luat bucata asta de cod, dar nu are legatura cu logica elementara. Fara sa te superi, daca , sa zicem, ai 10 linii in fisierul ala: for($i=9;$i<10;$i++) $temp=$file[$i]; /* este o ...cacofonie. */ Link spre comentariu
brad Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 si, ca se te provoc, ce ai scris mai sus se poate reduce la o singura linie (o comanda) in php linux. Link spre comentariu
zahariaiulian Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 si, ca se te provoc, ce ai scris mai sus se poate reduce la o singura linie (o comanda) in php linux.brad, chiar ma bucur ca te-a acaparat acest topic :P Te astept cu modificari si sugesti cum putem face acest proiect sa functioneze cat mai bine. Poti scrie aici si varianta ta, poate o sa o inlocuiesc pe a mea.Bun, acum ce incerc sa fac este sa trimit DATE pe port serial /dev/ttyACM0 dintr-un script PHP. Imi cam da cu virgula. Am incercat diverse tutoriale dar fara succes! La randul lui Arduino sa primesca datele, exemplu: 1 = on / 2 off. Link spre comentariu
brad Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 am sa-ti spun cum se poate face comunicatia cu un tty in php linux daca reusesti sa reduci codul de mai sus la o singura comanda in php. (si, eventual, daca renunti la exprimari de genul "Imi cam da cu virgula") Link spre comentariu
zahariaiulian Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 brad, daca eram programator php profesionist si electronist nu mai puneam atatea intrebari pe acest forum. Ai de gand sa ne explici cum putem face asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum