Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arduino UNO R3

zahariaiulian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Raspunsul 'a la brad' ar fi "ai voie sa ghicesti de trei ori".Raspunsul normal e "nu e necesar, iar cand raspunsul e un rand si citatul e jumatate de pagina, ingreuneaza *) cititul".Stii tu, chestia aia demodata cu respectarea celorlalti. Desi incet, incet incep sa ma indoi ca stii ce-i aia.*) Sau il usureaza cand se ajunge la ignorarea 'citantului'.

Link spre comentariu

Raspunsul 'a la brad' ar fi "ai voie sa ghicesti de trei ori".Raspunsul normal e "nu e necesar, iar cand raspunsul e un rand si citatul e jumatate de pagina, ingreuneaza *) cititul".Stii tu, chestia aia demodata cu respectarea celorlalti. Desi incet, incet incep sa ma indoi ca stii ce-i aia.*) Sau il usureaza cand se ajunge la ignorarea 'citantului'.

este corect ce spui.
Link spre comentariu

M-ar interesa pe mine cum citesti fisierul txt in php si cum il afisezi in interfata html.

Codul asta citeste ultimul rand din txt si il punem pe o variabila ( $temp ).

<?php$file = file("TempServer.log");for ($i = count($file)-1; $i < count($file); $i++) {	 	$temp = $file[$i];}echo $temp;?>

Aveti aici in realtime temperatura, ca demo la ce lucrez eu : http://overkill.ro/elforum/index.php

Am un singur senzor de Temperatura.

Link spre comentariu

<?php$file = file("TempServer.log");for ($i = count($file)-1; $i < count($file); $i++) {      $temp = $file[$i];}echo $temp;?>

Incerca sa faci altfel ce ai scris mai sus.

Nu stiu de unde ai luat bucata asta de cod, dar nu are legatura cu logica elementara.

Fara sa te superi, daca , sa zicem, ai 10 linii in fisierul ala:

for($i=9;$i<10;$i++) $temp=$file[$i]; /* este o ...cacofonie. */

Link spre comentariu

si, ca se te provoc, ce ai scris mai sus se poate reduce la o singura linie (o comanda) in php linux.

brad, chiar ma bucur ca te-a acaparat acest topic :P :aplauze Te astept cu modificari si sugesti cum putem face acest proiect sa functioneze cat mai bine. Poti scrie aici si varianta ta, poate o sa o inlocuiesc pe a mea.Bun, acum ce incerc sa fac este sa trimit DATE pe port serial /dev/ttyACM0 dintr-un script PHP. Imi cam da cu virgula. Am incercat diverse tutoriale dar fara succes! La randul lui Arduino sa primesca datele, exemplu: 1 = on / 2 off.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări