Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator sony TA-AX4 outputs

Postări Recomandate

buna! am un amplificator sony TA-AX4 si am o problema cu iesirile, ampliful are 2 canale A si B fiecare avand cate 2 iesiri si eu vreau sa pun doar pe canalul A pe o iesire o boxa de 4 ohmi si pe cealalta iesire o boxa de 8 ohmi , are vre-u nefect negativ asupra amplifului , daca fac asa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

buna! am un amplificator sony TA-AX4 si am o problema cu iesirile, ampliful are 2 canale A si B fiecare avand cate 2 iesiri si eu vreau sa pun doar pe canalul A pe o iesire o boxa de 4 ohmi si pe cealalta iesire o boxa de 8 ohmi , are vre-u nefect negativ asupra amplifului , daca fac asa?

Ca să fim corecţi, ampliful are două canale, stîngul şi dreptul, sau left şi right, cum vrei să le spui, fiecare cu posibilitatea legării a cîte două boxe, A şi B. Dacă te uiţi în schemă, Sony are prostul obicei de a pune în paralel boxele cînt sînt conectate ambele sisteme, A+B. Deci, orice boxe conectezi şi orice combinaţii faci acolo, evită să pui boxe de 4 şi 4 sau 4 şi 8 Ohmi în paralel, rezultă sarcini de 2 sau 2,333 Ohmi ptr etajul final care şi aşa e anemic. De preferat să foloseşti doar boxe de 8 Ohmi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări