Vizitator Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Aceasta distorsiune a imaginii apare relativ rar si in diverse pozitii pe verticala.Am intrebat daca se plimba usor pe vertcala si a spus ca nu.Vream sa vad daca are legatura cu reteua dar se pare ca acum frecventa retelei este mult mai stabila si ff apropiata de 50hz.Eu personal nu am vazut niciodata asemenea defect si de aceea am pus la incepatori.Este o colega, tv este la tara si nu am convins-o sa aduca sursa separat.Ce explicatie aveti? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 LCD-urile n-au distorsiuni cu ondularea imaginii din cauza filtrajului cum aveau CRT-urile, deci cred ca-i exclusa sursa.Nu ca n-ar strica o cura de condensatori.Daca defectul e in acelasi loc mereu, e un defect de procesare video sau poate panelul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Am scris, este in diverse pozitii pe verticala.Si daca este defect de procesare video, ce solutii de rezolvare folositi?Digitala ma scoate din sarite. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Pare o rupere de RAA mare.Cine stie ar trebui incercat.Apropo ce marca este? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Un Samsung, nu i-am cerut detalii. Acum a venit cu poza. Link spre comentariu
Postări Recomandate