andiy Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Am o documentatie destul de vasta in mai multe domenii si as vrea sa imi fac o evidenta electronica. un fel de index. stiti cumva un soft bun (freeware, evident).Mersi Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Poti incerca sa faci o baza de date in access (daca stii cum se foloseste) sau in fox (la fel)Daca nu te pricepi sa faci o baza de date poti incerca un simplu tabel in excel, iar cand vei gasi ceea ce te intereseaza le poti transfera cu usurinta Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Poti incerca sa faci o baza de date in access (daca stii cum se foloseste) sau in fox (la fel)Daca nu te pricepi sa faci o baza de date poti incerca un simplu tabel in excel, iar cand vei gasi ceea ce te intereseaza le poti transfera cu usurintaNu ma intereseaza aste. Stiu access dar e mult de lucru pana scriu eu toate denumirile la documente, etc. Parca era un softuletz care scana continutul unui hdd, cd, orice mediu de stocare si crea o lista. Dar nu mai stiu cum ii zice. Link spre comentariu
sborkuti Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 http://www.whereisit-soft.com Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2006 www.whereisit-soft.comda, mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum