Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta flytouch 7 10,1''

Vizitator ady7zuu

Postări Recomandate

Vizitator ady7zuu

Imi cer mii de scuze daca am postat in forumul gresit .Am cumparat tableta asta de pe mercador si am primit un alt incarcator la ea ,care scoate 11,7 v dar pe amperaj de 400 mA.Seara cand am vrut s-o incarc se auzea un sunet in boxe.Am decis sa ii schimb incarcatorul ,apeland la cel de la rooter care avea 9v ,dar 2000mA si am lasat-o peste noapte la incarcat...Tableta trebuia incarcata cu 5v si 2000mACand m-am trezit incarcatorul era ars, iar tableta numai incarca deloc acum...Am bagat mufa in tableta si am masurat cu aparatul si imi apare ca am scurt pe mufa de incarcare.Daca cineva are o idee cum sa o rezolv va rog sa ma ajute :(. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Toni Marginean

2

• leoncris

1

Singura sansa de recuperare este sa separati circuitul de incarcare al bateriei de alimentarea tabletei si daca bateria a scapat, sa o incarcati separat.De asta e bine sa te documentezi inainte de a face ceva, eviti situatii de genul asta.

Link spre comentariu
Vizitator ady7zuu

am fost la un service si mi-au spus ca mi s-a ars sursa de alimentare a tabletei,dar bateria e in regula ..Din pacate numai aveau surse de alimentare pe stoc...aveti idee unde gasesc sursa de alimentare pentru tableta ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări