Vizitator cioby1990 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Buna! Sunt incepator in domeniul electronicii si as dor sa va intreb cum pot afla unde se lipesc firele rupte din greseala sa zicem ce leaga doua placi de circuit? Va multumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Daca n-ai facut o poza inainte de interventie,doar cu schema,identifici punctele si le unesti cu sarmele dezlipite....alta metoda nu stiu. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Cred ca doar David Coperfield poate sa-ti raspunda la o intrebare asa vaga.Pune o poza ceva,spune ce fire sunt rupte si de la ce sunt placile,altfel raspunsurile o sa fie ... Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Firele rupte se lipesc cu fludor in locul de unde au fost rupte Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Nu fiti rai...e totusi sectiunea incepatorilor.A rupt omul 2 fire si vrea sa le puna inapoi Bine ca nu a incercat la plesneala,era mult mai rau decat sa intrebe aici.Da' chiar asa,despre ce placi e vorba? Poate avem noi documentatie. Link spre comentariu
Vizitator cioby1990 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Firele rupte se lipesc cu fludor in locul de unde au fost rupte Stiu si eu ca firele lipite se lipisc cu fludor Link spre comentariu
Vizitator cioby1990 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Nu fiti rai...e totusi sectiunea incepatorilor.A rupt omul 2 fire si vrea sa le puna inapoi Bine ca nu a incercat la plesneala,era mult mai rau decat sa intrebe aici.Da' chiar asa,despre ce placi e vorba? Poate avem noi documentatie. nu am documentatia si intrebarea era pentru cultura mea generala si nu deschideam topicul daca stiam ca trebuie o documentatie specifica circuitelor . Doream pur si simplu sa stiu unde se lipesc niste fire sa dau un exemplu:1 legat de un fir cu 1a, 2 legat de un fir cu 2a, 3 legat de un fir cu 3a sa zicem ca aceste fire se rup si as dori sa stiu daca se poate afla printr-o metoda unde corespund acele fire. Atata tot Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Daca ai putina experienta in domeniu se mai poate,urmaresti traseele de masa,alimentare plus, semnal etc......Deci sunt ceva sanse, dar fara o schema e mai greu Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Cred ca am fost destul de coerent in raspunsul dat deja...fara schema,nu prea ai sanse sa reusesti mai mari ca la loto. Link spre comentariu
Vizitator cioby1990 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Daca ai putina experienta in domeniu se mai poate,urmaresti traseele de masa,alimentare plus, semnal etc......Deci sunt ceva sanse, dar fara o schema e mai greuMultumesc mult pentru raspuns! Am sa ma informez in detaliu despre ce mi-ați spus Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Daca ai putina experienta in domeniu se mai poate,urmaresti traseele de masa,alimentare plus, semnal etc......Deci sunt ceva sanse, dar fara o schema e mai greuCata experienta poate avea cineva care pune astfel de intrebare?As recomanda ca exercitiu un aparat de radio...sa zicem un T350 sau Mamaia,sau de ce nu,un RC stereo spatial,si pe urma mai vorbim cum se dibuiesc firele rupte Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 1.Firele nu se rup singure asta e clar desi foarte greu lamuresti unii oameni ca este asa2.Daca esti incepator cand desfaci un aparat fa poze cu el .S-ar putea sa te ajute in viitor(eu si acum procedez asa cu aparate tel mai deosebite)3.Fara schema nu ai cum depista de unde sunt mai ales daca sunt mai multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum