danyby Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Stiu ca titlul e ciudat dar am mers zilele trecute prin cora si mi-a luat ochii un elicopter cu telecomanda (china evident), care se incarca de la telecomanda.Telecomanda are 6x1.5v AA.. am zis sa nu fortez si sa consum repede bateriile si am lasat la incarcat elicopterul cu un incarcator de 5v 400mA de nokia toata noaptea.Evident ca acum acumulatorul ( am aflat ca e LI-PO) s-a cam umflat si nu mai are putere, nu mai il pot incarca nici din telecomanda.Se gasesc acumulatori LI-PO de 3.7V si 100mA, sau chiar de capacitate mai mare ?Are dimensiune mica, se poate pune altfel de baterie in locul lui ? Link spre comentariu
omniprezent Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 La o celula cu Li tensiunea maxima de incarcare este 4.13-4.14v tu ai pus 5v.. Intra pe saitul hobbyking si ai sa gasesti si acumulatori si treburi mult mai serioase DiY in domeniu. Link spre comentariu
danyby Postat Decembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2013 E rau sa afli dupa ce l-ai stricat, nu are rost sa comand de afara, vad ca sunt pe unele site-uri de prin Ro, dar bateria sub 30 ron nu o iei fara transport, ma gandeam ca se poate adapta una care se gaseste repede si mai peste tot Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Asa baterie mica nu am vazut decat prin casti handsfree cu bluetooth. Da o fuga prin targul de vechituri si cauta asa ceva. Link spre comentariu
danyby Postat Decembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Intradevar e mica, cred ca avea autonomia de 4-5 minute de zbor, si gata .. era doar de fun..Nu cred ca ar merge sa pun altceva inafara de LI-PO .. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 In primul rand, acolo trebuie un acumulator foarte usor si in acelasi timp puternic.Modelul LIPo este singurul care indeplineste aceste conditii momentan.Chiar daca ai pune ceva mai mare si mai puternic, nu l-ar putea ridica elicopterul. Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Cauta una mai micuta de telefon mobil si incearca dar e posibil sa fie mai grea decat elicopterul@validae are dreptate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum