Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare baterie elicopter

Postări Recomandate

Stiu ca titlul e ciudat :ras: dar am mers zilele trecute prin cora si mi-a luat ochii un elicopter cu telecomanda (china evident), care se incarca de la telecomanda.Telecomanda are 6x1.5v AA.. am zis sa nu fortez si sa consum repede bateriile si am lasat la incarcat elicopterul cu un incarcator de 5v 400mA de nokia toata noaptea.Evident ca acum acumulatorul ( am aflat ca e LI-PO) s-a cam umflat si nu mai are putere, nu mai il pot incarca nici din telecomanda.Se gasesc acumulatori LI-PO de 3.7V si 100mA, sau chiar de capacitate mai mare ?Are dimensiune mica, se poate pune altfel de baterie in locul lui ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danyby

3

• validae

2

• capabilu

1

• omniprezent

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La o celula cu Li tensiunea maxima de incarcare este 4.13-4.14v tu ai pus 5v.. Intra pe saitul hobbyking si ai sa gasesti si acumulatori si treburi mult mai serioase DiY in domeniu.

Link spre comentariu

E rau sa afli dupa ce l-ai stricat, nu are rost sa comand de afara, vad ca sunt pe unele site-uri de prin Ro, dar bateria sub 30 ron nu o iei fara transport, ma gandeam ca se poate adapta una care se gaseste repede si mai peste tot

Link spre comentariu

In primul rand, acolo trebuie un acumulator foarte usor si in acelasi timp puternic.Modelul LIPo este singurul care indeplineste aceste conditii momentan.Chiar daca ai pune ceva mai mare si mai puternic, nu l-ar putea ridica elicopterul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări