Vizitator decret Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 am un nokia x2 si din cauza cazaturilor nu mai am meniul lui si raspunde cu intarziere la comenzi cateodata.oare trebe resoftat?rog sa ma ajute si pe mine cineva Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Il conectezi la calc cu pc/ovi suite sau cum ii zice si ii faci update. AI incercat sa ii dai revenire la setarile din fabrica? Link spre comentariu
strombi Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 De la cazaturi nu prea se strica softu ca nu are componente mobile il el doar vibratorul in rest nu prea vad care ar fii treaba cu softu insa sa nu fii sarit vreun controller si sa mearga aiurea. Link spre comentariu
Vizitator decret Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 De la cazaturi nu prea se strica softu ca nu are componente mobile il el doar vibratorul in rest nu prea vad care ar fii treaba cu softu insa sa nu fii sarit vreun controller si sa mearga aiurea. unde se afla acel kontroler Link spre comentariu
Vizitator decret Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Il conectezi la calc cu pc/ovi suite sau cum ii zice si ii faci update. AI incercat sa ii dai revenire la setarile din fabrica? nu stiu codul la revenire din fabrica.imi explici te rog mai amanuntit cum se face updat sa incerc asa Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Instaleaza nokia pc suite http://www.nokia.com/ro-ro/suport/produs/nokia-suite/, conecteaza tel la calc prin cablu si incearca sa faci sofware update din program. Asigura-te inainte ca bateria tel este incarcata. Este de preferat sa faci update-ul la un laptop sau un calculator cu ups pt a evita o pana de curent. Link spre comentariu
Vizitator decret Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Instaleaza nokia pc suite http://www.nokia.com/ro-ro/suport/produs/nokia-suite/, conecteaza tel la calc prin cablu si incearca sa faci sofware update din program. Asigura-te inainte ca bateria tel este incarcata. Este de preferat sa faci update-ul la un laptop sau un calculator cu ups pt a evita o pana de curent.mersi o sa incerc Link spre comentariu
Vizitator decret Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Instaleaza nokia pc suite http://www.nokia.com/ro-ro/suport/produs/nokia-suite/, conecteaza tel la calc prin cablu si incearca sa faci sofware update din program. Asigura-te inainte ca bateria tel este incarcata. Este de preferat sa faci update-ul la un laptop sau un calculator cu ups pt a evita o pana de curent.mersi o sa incercam incercat si nu ma lasa sa descarc .pe linga asta am observat ca nu mai am nici jocurile in el..ce e de facut? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Nu inteleg. Ce nu descarca? Da clic unde scrie : "Descărcări de asistenţă PC Nokia Suite (101 MB )" Link spre comentariu
Vizitator decret Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Nu inteleg. Ce nu descarca? Da clic unde scrie : "Descărcări de asistenţă PC Nokia Suite (101 MB )" am dat si arata ca descarca si cand e gara ami zice ca instalare nereusit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum