Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia x2

Vizitator decret

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

3

• strombi

1

De la cazaturi nu prea se strica softu ca nu are componente mobile il el doar vibratorul in rest nu prea vad care ar fii treaba cu softu insa sa nu fii sarit vreun controller si sa mearga aiurea.

Link spre comentariu
Vizitator decret

De la cazaturi nu prea se strica softu ca nu are componente mobile il el doar vibratorul in rest nu prea vad care ar fii treaba cu softu insa sa nu fii sarit vreun controller si sa mearga aiurea.

unde se afla acel kontroler
Link spre comentariu
Vizitator decret

Il conectezi la calc cu pc/ovi suite sau cum ii zice si ii faci update. AI incercat sa ii dai revenire la setarile din fabrica?

nu stiu codul la revenire din fabrica.imi explici te rog mai amanuntit cum se face updat sa incerc asa
Link spre comentariu
Vizitator decret

Instaleaza nokia pc suite http://www.nokia.com/ro-ro/suport/produs/nokia-suite/, conecteaza tel la calc prin cablu si incearca sa faci sofware update din program. Asigura-te inainte ca bateria tel este incarcata. Este de preferat sa faci update-ul la un laptop sau un calculator cu ups pt a evita o pana de curent.

mersi o sa incerc
am incercat si nu ma lasa sa descarc .pe linga asta am observat ca nu mai am nici jocurile in el..ce e de facut?
Link spre comentariu
Vizitator decret

Nu inteleg. Ce nu descarca? Da clic unde scrie : "Descărcări de asistenţă

PC Nokia Suite (101 MB )"

am dat si arata ca descarca si cand e gara ami zice ca instalare nereusit
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări