Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tragere in banda la BUSH 15W08DVDHD

kostel

Postări Recomandate

Am acest tv care arata pe sistem doar norma ITv este adus din AngliaIn meniu nu am obtiunea de schimbare norma de sunetmodel placa de baza B.TD701B-1 7033Stie cineva cum se intra in meniu service sau cum se schimba norma de sunet?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ywar2

1

• kostel

1

• bobo

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

greu cu ciudateniile astea englezesti,nu prea se gaseste documentatie.pe tuner receptioneaza tot?daca doar trebuie modificata norma de sunet atunci cititi memoria si postati bin-ul aici pt modificare.daca il rugati pe "techtronix" sau " dac cod" cred ca se rezolva.

Link spre comentariu

Salut. Am un coleg care are si el un tv adus din Anglia tot modelul Bush. Nu poate receptiona DVB-C. Se pare ca norma pe care este setat tv-ul este Freeview. Intrebare: se poate face ceva ptr receptia DVB-C? Merci anticipat si succes initiatorului acestui subiect.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna ziua stimati colaboratori.!

Multumesc pentru initierea acestui post si as dori si eu niste lamuriri in legatura cu acest model de TV mentionat mai sus:

1. nu are DVD inclus

2. sasiu este B.TD701B-1 7033

3. procesor tv TDA15021H/N1C00

4. proc comenzi NT68F631ALG

5  memorii smd U8=24c02 si U20=24c08

am si telecomanda originala BUSH LCD19W008HD

Problema e ca nu merge pe TV deloc (am inlocuit si tunerul si tot asa) scaneaza posturi si nu gaseste nimic

Pe celelalte intrari functioneaza toate am testat. Ar fi problema de firmware sau hardware?

si ar fi vreo solutie si cu norma de sunet?Schema ar fi pentru asa ceva?

Daca s-ar gasi sa schimb placa de baza unde as gasi? un magazin online ar fi in romania?

PS: am vazut pe net o compatibilitate totusi cu varianta cu HUNDAY H-LCDVD2200 dar s-ar potrivi fara modificari

si chiar fara sa aibe si DVD-ul incorporat?Ofer si bin-urile memoriilor smd

MENIU FACTORY MODE: apasati pe rand unul dupa altul: disp, rosu, bleu, galben, disp

are doar 2 meniuri "factory mode" si nu arata nimic despre norma de sunet

eeprom.rar

Editat de cornel_v2005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări