Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB Lithium Charger

Vizitator danyelo

Postări Recomandate

Vizitator danyelo

Multumesc tuturor pentru aceste idei. Cel gata facut la 25lei nu se merita. Am gasit pe un site de electronice pentru oameni normali (nu pt cei la care banii nu sunt o problema) la 22lei si contine: un panou solar de 0.4W, un acumulator de 1800mAh si conector USB. Acesta ii mai rentabil decat cel la 25 de lei care doar incarca acumulatorul. Eu speram sa-l fac mai ieftin, pentru ca am acumulatoare de telefoane si schema care am aratat-o in prima postare ma ajunge cam pe la 5 lei toate componentele,iar in cazul acesta se merita. P.S. Sunt student iar costul reprezinta totul. Sunt inca in stagiul de intelegere si bucurie cand construiesc ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Voltus

3

• crispus

2

• Electronicserver

2

Top autori în acest subiect

Pune si tu un link sau da-mi un mesaj privat cu acel site unde ai gasit la 22 RON .Stiu,ca student e destul de greu,profesorii=fomisti,electronica mai costa si ea,cazare,mancare,poate si fumat/baut,iesiri,femei,etc .robofun.ro nu imi apartine,nu am nicio treaba cu ei,doar am cautat pe google si am dat de ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări