Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator subwoofer activ

Vizitator cosmin91

Postări Recomandate

Vizitator cosmin91

am si eu nevoie de putin ajutor vreau sa construiesc un subwoofer pentru masina nu vreau ceva ce sa indoaie tabla sau asa mai departe am un difuzor de 20 cm cred ca este bass reflex dintro boxa toshiba as dori o amplificare pe 12v ca si idee imi place foarte mult cum se aude sistemele logitech 2.1 din cate stiu nu au o putere foarte mare dar se aude foarte bine nu stiu ce integrat se foloseste stiu ca in cele 5.1 mai mari sant tda7294 dar as vrea eva pe 12v un tda mai simplu am cateva din dezmembrari de la cd auto dar binenteles cel mai mult am nevoie de un filtru activ de bass as dori o schema daca se poate nu foarte complexa nu sant foarte avansat :nas: multumesc pentru orice parere :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incearca TDA1262Q pentr partea de putere. Merge la 12V si scoate 70W. Am facut un subwoofer cu acest integrat si sunt foarte multumit de el. Vezi prima schema atasata. Filtr activ facut de mine este cel din a doua imagine. Am incercat mai multe dar in final m-am oprit la acesta. Este simplu si merge bine alimentat la +/- 15V.

post-10821-139829721774_thumb.jpg

post-10821-139829721781_thumb.gif

Link spre comentariu

Corect, nu poate fi alimentat la masina. Eu am facut subwoofer-ul pentru acasa si am facut o sursa de +/- 12V cu doua transformatoare miniatura. Pentru masina puteti incerca filtrul din imaginea de mai jos. A fost prima schema facuta de mine si merge bine. Am facut o mica greseala si cu integratul de putere, este vorba de TDA1562Q nu cum am zis mai sus TDA1262Q. Va rog sa ma iertati.......

post-10821-139829721827_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări