andreivlad1999 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 BunaPe HDD este exact ce am pus eu.nu sunt emisiuni inregistrate.Voi incerca sa accesez HDD-ul cu unul din softurile indicate de userul "piglett"(stiam si eu de trebe asta dar uite ca nu mi-a cazut fisa",apoi dupa ce voi recpera ce am nevoie,voi modifica din nou partitia in NTFS.Bineanteles nu voi mai conecta HDD-ul la TV,voi folosi pentru asta unul mai mic,poate special dedicat TV-ului.Multumesc tuturor si spor la toateAlexCiudat. Eu am un LG LA660S la care am conectat un hdd Seagate cu filme, poze etc. Nu l-am folosit pentru inregistrari si nu am probleme sa fie recunoscut pe PC. Nu-mi dau seama ce s-a putut intampla de nu-ti mai recunoaste hdd-ul pe PC. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Un program "recover my files" gaseste cam tot ce e pe hdd, sters sau nu. Conteaza sa nu scrieti pe el cat timp faceti recuperarea.Televizorul nu are functie de transfer ca sa copiati filmele de pe un HDD pe altul? copiati si apoi reformatati HDD.Seamana a problema de recunoastere a tabelei partitiei de catre win pentru ca exista mai multe tabele pe o partitie, unele de rezerva. Uneori se rezolva daca se da uninstall la HDD apoi restart apoi se lasa windows sa reinstaleze driverul. La fel se procedeaza si cu driverii USB daca nu merge prima varianta. Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Daca pe tv vezi tot ce e pe hdd si pe comp nuVezi in windows in disk manager daca nu cumva windows nu ti-a mai alocat litera pentru partitia de pe hdd Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum